skip to Main Content
De snelste mobiele 4G-verbindingen zijn te vinden in Spanje

De snelste mobiele 4G-verbindingen zijn te vinden in Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

4g1MADRID – Uit een recent onderzoek van OpenSignal blijkt dat Spanje veruit de snelste 4G-verbindingen van bijna de hele wereld heeft. Het bureau vergeleek de gegevens van miljoenen LTE-gebruikers gedurende drie maanden.

Spanje kent gemiddelde downloadsnelheden van 18 Mbps. Vodafone Spanje biedt zelfs de hoogste snelheden, tot 25,5 Mbps, maar het bereik was niet erg goed en alleen in de grote steden. Zuid-Korea is het enige land waar gebruikers nagenoeg in heel het land LTE (4G) kunnen krijgen.

Volgens de lijst staat Spanje dus met 18 Mbps aan kop gevolgd door Finland, Denemarken en Zuid Korea met 17 Mbps, Hongarije, Noorwegen, Frankrijk met 16 Mbps, Polen, Italië en Argentinië met 15 Mbps en dan Nederland, Zwitserland en Taiwan met 15 Mbps. Qua dekking staat Nederland op een vijfde plaats met 80%, onder Hong Kong, Koeweit, Japan en Zuid Korea. De snelheid mag in Spanje dan wel helemaal in orde zijn, de dekking nog niet echt met slechts 52% – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken