skip to Main Content
Stranden Peñiscola krijgen speciale cabines om borstvoeding te geven en baby’s te verschonen

Stranden Peñiscola krijgen speciale cabines om borstvoeding te geven en baby’s te verschonen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

CASTELLÓN – De stranden van de kustplaats Peñiscola in de regio Castellón van de Comunidad Valenciana krijgen deze zomer speciale cabines waar moeders hun baby’s ongestoord borstvoeding kunnen geven en waar zowel mannen alsook vrouwen de baby’s kunnen verschonen. Deze nieuwe installaties vormen onderdeel van een 900.000 euro kostend plan om verbeteringen door te voeren op de stranden van Peñiscola.

Er zijn maar weinig stranden in Spanje waar moeders ongestoord hun baby’s borstvoeding kunnen geven of waar men de baby’s kan verschonen. Uiteraard kan dat ook gewoon op het strand zelf maar vaak blijf je nog zitten met de vieze poepluiers, natte doekjes etc. Daarom werd in Peñiscola besloten om speciale cabines te plaatsen waar men terecht kan om op hygiënische wijze de baby’s te voeden of verschonen.

Het is niet helemaal duidelijk in het artikel van de krant 20minutos welke voorzieningen er aanwezig zijn in de speciale cabines maar wel dat deze onderdeel vormen van het plan om Peñiscola meer familievriendelijk te maken. Naast de nieuwe cabines komen er nog meer veranderingen en verbeteringen op de stranden van de kustplaats aan de Costa del Azahar.

Zo komen er meer douches (duchas) en voeten schoonmakers (lavapiés), komen er meer uren aan strandwachten bij zodat de stranden in principe veiliger worden en kunnen de strandwachters gebruik maken van drie nieuwe punten om de badgasten in de gaten te houden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken