skip to Main Content
Jennifer Lopez komt voor optreden naar Ibiza maar…
Archieffoto

Jennifer Lopez komt voor optreden naar Ibiza maar…

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

IBIZA – De Amerikaanse zangeres Jennifer Lopez zal deze vrijdag naar het party-eiland Ibiza komen voor een optreden. Nu moeten de fans van de zangeres voordat ze naar de voorverkoopadressen rennen even verder lezen want ze komt weliswaar naar Ibiza maar dat is een optreden dat niet door iedereen bekeken kan worden.

Jennifer Lopez zal deze vrijdag 17 mei aanwezig zijn bij een privé feestje in de discotheek Amnesia. Dit feestje is georganiseerd door het Chinese bedrijf Playtika die de 2.500 werknemers in privé vliegtuigen naar Ibiza overvliegt om daar te feesten en dansen op de muziek van de Amerikaanse zangeres. Er zijn 15 hotels gereserveerd voor de 2.500 werknemers.

Volgens de lokale krant is de kans groot dat naast Jennifer Lopez ook de wereldberoemde zangeres Madonna aanwezig zal zijn en de evenzeer beroemde zanger Enrique Iglesias die wellicht samen met Lopez op het podium staan.

Ook de discotheek Amnesia is klaar voor het feestje. Zo is het verboden voor het personeel om smartphones en camera’s bij zich te hebben want er mag niets gefotografeerd of op video worden opgenomen. Daarnaast hebben alle personeelsleden van de discotheek een overeenkomst moeten tekenen dat ze niets vertellen over het feest en wat er allemaal die avond in de discotheek gebeurt.

Het Chinese bedrijf Playtika is van oorsprong een Israëlisch bedrijf dat in 2016 voor 4,4 miljard dollar gekocht werd door Chinese investeerders. In 2017 werd Playtika een van de sponsors van de voetbalclub Sevilla. Playtika werd opgericht in 2010 en is verantwoordelijk voor gratis games voor smartphones.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken