skip to Main Content
Een bron van informatie, achtergronden en foto’s over Spanje: WikiSpanje.nl

Een bron van informatie, achtergronden en foto’s over Spanje: WikiSpanje.nl

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

advertentie-2Naast het brengen van het actuele nieuws op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om gratis te adverteren op SpanjeAdvertenties, hebben we sinds enkele maanden ook een online magazine met alle wetenswaardigheden over Spanje op een plaats: WikiSpanje.nl

Op WikiSpanje kun je niet alleen achtergrondverhalen lezen over van alles en nog wat over Spanje maar lees je ook veel over de cultuur, feesten, traditie, gastronomie en natuur en kun je de leukste of mooiste video’s bekijken over Spanje en plaatsen we regelmatig mooie fotoalbums. Daarnaast zijn er verhalen te lezen over Nederlanders en Belgen die iets opgezet hebben in Spanje zoals B&B’s, hotels, winkels, restaurants of andere bedrijven/diensten en plaatsen we “specials” over de meest uiteenlopende onderwerpen.

BEZOEK DE WEBSITE VIA DEZE LINK

Sommige van deze verhalen waren al te lezen in de categorieën SpanjeVerhalen of SpanjeSpecials via SpanjeVandaag maar nu vind je ze allemaal op een en dezelfde plaats: WikiSpanje.nl. Deze verhalen en specials worden aangevuld met andere achtergrondinformatie over Spanje waarbij het ook mogelijk is om actief deel te nemen door een eigen verhaal geheel gratis op te sturen. Deze verhalen moeten wel informatief zijn en iets te maken hebben met Spanje. Lees daarvoor de voorwaarden op deze pagina.

Heb je zelf een blog of website met informatieve verhalen over Spanje en zou je deze ook willen plaatsen (uiteraard met auteur, bronvermeldingen en links) op WikiSpanje.nl, laat het ons dan weten zodat we op een plaats samen zo veel mogelijk informatie over Spanje kunnen verzamelen. Stuur ons een email via ons contactformulier.

Vergeet ons niet te volgen op Facebook, Twitter of Google+ voor de laatste verhalen en artikels die we regelmatig plaatsen.

Veel leesplezier!
Redactie

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken