skip to Main Content
Guardia Civil agent in Granada bij routinecontrole doodgeschoten
Archieffoto

Guardia Civil agent in Granada bij routinecontrole doodgeschoten

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Guardia Civil agent in Granada bij routinecontrole doodgeschoten

Archieffoto

GRANADA – Een Guardia Civil agent is in de nacht van zondag op maandag neergeschoten bij een routinecontrole in Huetor Vega in Granada en later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. De dader is een bekende crimineel en staat bij de politie bekend als zeer gewelddadig. De schutter is enkele uren later door de politie aangehouden.

Zoals de krant schrijft is het volgende gebeurd: De 47-jarige agent van de Guardia Civil was samen met een collega in training een routinecontrole aan het houden in de nacht van zondag op maandag rond 4.20 uur in de gemeente Huetor Vega in de provincie Granada.

Bij een bepaalde controle raakte de politieagent in een worsteling terecht met de persoon die hij vanwege te snel rijden had stilgezet waarbij die persoon het pistool van de agent te pakken kon krijgen en hem daarmee neerschoot.

De politieagent werd in zijn maag geraakt en meteen naar het ziekenhuis vervoerd terwijl collega agenten een zoektocht starten naar de dader aangezien deze was gevlucht.

Uiteindelijk kon de 40-jarige dader om 9.25 uur worden aangehouden waarbij bleek dat het om een oude bekende ging aangezien hij een gewelddadig crimineel verleden heeft. Op het moment van de aanhouding had de dader alweer een bestelbus gestolen.

De neergeschoten Guardia Civil agente was vader van twee kinderen en stierf in het ziekenhuis in Granada aan zijn verwondingen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 8 reacties
 1. Zo triest, veel sterkte aan de familie en hoop dat die crimineel nooit meer vrijkomt!!!! Verder ben ik het eens met Tom De Groot

 2. Voor zo’n criminelen geldt de doodstraf, ze vernielen gezinnen en eens ze vrij komen herbeginnen ze toch. Ondertussen draait de bevolking op voor hun dagelijks onderhoud in de gevangenis.
  Mijn oprechte deelneming aan de echtgenote, kinderen en familie die een dierbare op zo’n manier moeten verliezen.

 3. TOT 1975 HAD SPANJE DE GARROTE VIL / WURGPAAL , HELAAS IS DIE AFGESCHAFT , FRANCO WIST WEL RAAD MET DIT UITSCHOT

 4. Potverdorie zeg….in en in triest.
  Soms is het dan toch jammer dat de doodstraf niet meer bestaat….dit soort figuren, want een mens kan ik het niet meer noemen, verdient het niet meer om ooit nog vrij rond te mogen lopen.
  Sterkte voor de familie en nabestaanden.
  Las dat hij vandaag begraven zal worden vanuit de kathedraal in Granada……

  1. Zeker in en in triest en voor de familie wens ik deze veel sterkte met de grote verlies.
   Voer je netjes je werk uit en wordt door een klootzak van een bekende crimineel van je leven beroofd.
   Martelen die vent en daarna de doodstraf,

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken