skip to Main Content
Nederlandse ethische bank Triodos opent bankfiliaal in Girona

Nederlandse ethische bank Triodos opent bankfiliaal in Girona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

GIRONA – De bekende Nederlandse ethische bank Triodos heeft een nieuwe filiaal geopend in de stad Girona om zo mee te kunnen werken aan de wederopbouw van de economie in de regio. In Girona had de Triodos bank al meer dan 5.000 klanten die nu dus niet meer hun bankzaken via internet hoeven af te handelen of naar Barcelona moeten reizen om een echte bank binnen te wandelen.

De directeur van Triodos hoop op deze manier dichter bij de klanten te kunnen zijn en op dezelfde manier te kunnen groeien in de regio. Volgens Esteban Barroso zijn er in de provincie Girona meer dan genoeg milieu, culturele en sociale projecten om in te investeren.

De Triodos bank is sinds 2004 aanwezig in Spanje, een van de Europese landen waar het aantal klanten het meest is gestegen de laatste jaren met jaarlijkse percentages tussen de 50% en 70% meer klanten.

Op dit moment heeft de van oorsprong Nederlandse Triodos bank meer dan 125.000 klanten in Spanje waarvan 30% te vinden is in Catalonië. In totaal heeft Triodos 16 kantoren waar samen 200 mensen werken – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken