skip to Main Content
Na Barack komt nu ook Michelle Obama met haar dochters naar Spanje

Na Barack komt nu ook Michelle Obama met haar dochters naar Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

michelle1aMADRID – Het lijkt erop dat de Obama familie Spanje heeft weten te vinden op de kaart. Nu al bekend is dat de Amerikaanse president Barack Obama in juli naar Spanje gaat komen voor zijn eerste officiële bezoek, werd nu bekend gemaakt dat ook zijn vrouw Michelle en hun twee dochters Malia en Sasha naar Spanje gaan komen eind juni.

Michelle Obama was al eerder met haar dochters op bezoek in Spanje toen ze in 2010 aan de Costa del Sol op vakantie was in een luxe hotel in Benalmádena. Haar bezoek ging niet helemaal geruisloos voorbij en in plaatsen als Marbella en Ronda heeft men het er nu nog over. Tijdens dat bezoek had ze op Mallorca ook een officiële bijeenkomst met de toenmalige koning Juan Carlos en zijn vrouw Sofia.

Michelle komt nu echter niet voor een vakantie naar Spanje maar voor een bijeenkomst met de Spaanse Princes Letizia om samen de internationale campagne “Let girls learn” te promoten. Tijdens deze korte stop neemt Michelle ook haar twee dochters Malia en Sascha mee en zal ook haar moeder Marian Robinson meereizen.

De Obama familie, zonder man, zal in Spanje tussen 27 juni en 1 juli aankomen en slechts enkele dagen in Madrid verblijven. Niet veel later, op 9 juli, zal Barack Obama voor een officieel bezoek naar Spanje komen en dan later in de maand juli zal de oudste dochter van de Obama’s waarschijnlijk voor een stagejaar naar de Spaanse hoofdstad komen, al wordt er ook gesproken over een verblijf in Sevilla.

Voor Spanje zijn de bezoeken van de Obama familie goed nieuws want dat brengt weer meer Amerikanen naar Spanje die daar hun vakantie willen vieren. Er was al een trend merkbaar bij Amerikaanse filmacteurs en artiesten om naar Spanje te komen maar dat zal waarschijnlijk nu alleen nog maar meer gaan worden – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken