DOE MEE en kies jouw favoriete biermerk in Spanje

123rf
Beeld: 123rf

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

MADRID – In de zomer gaat er niets boven een koud glas, fles of blikje bier om de hoge temperaturen even te vergeten en af te koelen. Uiteraard dien je het bier met mate te drinken maar dat houdt niet in dat je niet van een lekker verfrissend biertje mag genieten. In Spanje zijn er veel verschillende merken bier die per regio weer populairder zijn dan in andere regio’s. Dan zijn er natuurlijk ook nog onze Nederlandse biermerken die wereldwijd bekend zijn en die ook in Spanje veel gedronken worden.

Aan het begin van de zomer worden er altijd veel tv commercials getoond waarin het “feel good” en relax gehalte altijd erg hoog is terwijl men met een groep vrienden geniet van een goed glas/fles/blikje bier. Bekend zijn in Spanje de reclame’s van Estrella Damm en Mahou waarbij deze meer gezien kunnen worden als mini speelfilms. Maar dat is allemaal reclame om meer omzet te kunnen maken maar wat is nou eigenlijk jouw favoriete biermerk in Spanje (als je dan een biertje lust natuurlijk). Kies uit de merken die hieronder vermeld staan en … gezondheid!

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
14 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.