skip to Main Content
Grootste foto ter wereld is gemaakt in Murcia

Grootste foto ter wereld is gemaakt in Murcia

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

murcia1a

Foto: Gigapan.com

MURCIA – De grootste panoramafoto ter wereld is gemaakt in Murcia. Fotograaf Carlos Caravaca heeft deze foto gemaakt van de standen van Calblanque waarop onder andere Cabo de Palos, de Mar Menor, resort La Manga Club en de berg Las Cenizas te zien zijn. De foto weegt 730 gigabyte (GB) en het duurde de fotograaf 20 dagen om de foto te uploaden naar de internet cloud.

De foto is gemaakt in 300 ppp kwaliteit en heeft de afmetingen van maar liefst 25 meter hoog en 113 meter breed. De foto werd gemaakt vanaf 336 meter hoogte en het dichtstbijzijnde dorp lag op 75 kilometer. De fotograaf moest voor de foto de Cabeze de la Fuente beklimmen. De foto bestaat eigenlijk uit 8.967 foto’s die tot een groot beeld zijn gevormd.

De fotograaf stuurde de 360 graden panoramafoto via internet naar Gigapan.com, een gespecialiseerde website met grote panoramische foto’s, en deed daar maar liefst 20 dagen over. Als je deze foto zou downloaden om uit te printen heeft men 25 bij 113 meter papier nodig …. en een goede plaats om deze op te hangen natuurlijk – (Remco Stoffer)

BEKIJK DE FOTO HIER.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken