skip to Main Content
Man probeert uit Spanje te vluchten nadat hij meisje doodrijdt en langs de weg laat liggen

Man probeert uit Spanje te vluchten nadat hij meisje doodrijdt en langs de weg laat liggen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – De politie heeft op het vliegveld van Madrid-Barajas in het vliegtuig met als bestemming Argentinië de dader aan kunnen houden van een dodelijke aanrijding van een 17-jarig meisje in de gemeente Fuente el Saz del Jarama nabij Madrid. De man heeft het langs de weg lopende meisje doodgereden, langs de weg laten liggen om daarna door te rijden. Een buurman hoorde toevallig dat de dader in een telefoongesprek meldde dat de man iemand had doodgereden en wilde vluchten.

De politie heeft door snel speurwerk de dader van de dodelijke aanrijding op de 17-jarige student op de M-117 weg tussen de gemeenten Fuente el Saz del Jarama en El Casar in de provincie Madrid kunnen aanhouden. Dat gebeurde in extremis terwijl het vliegtuig waarin de dader wilde vluchten al op het punt stond om te vertrekken richting Argentinië. Het gaat om de 53-jarige Francisco S.R.G die ruim vier jaar woonachtig is in Pozuelo de Alarcón en oorspronkelijk uit Paraguay komt.

Deze man wordt gezien als de dader van het doodrijden van de 17-jarige student wiens lichaam afgelopen maandag werd gevonden langs de kant van de weg. Het meisje is waarschijnlijk al om 7.30 uur maandagmorgen door de automobilist aangereden waarna zij in de greppel terecht kwam en pas later rond 9.40 uur werd gevonden door een andere automobilist die iets verdachts zag langs de kant van de weg. De dader van dit ongeval was spoorloos totdat de politie een belletje kreeg van een inwoner van Pozuelo de Alarcón.

Deze beller was de buurman van de 53-jarige roekeloze rijder en hoorde bij toeval tijdens het roken van een sigaret het gesprek wat de buurman over de telefoon voerde waarbij al huilend en in paniek gezegd werd dat deze iemand had doodgereden, het lichaam had laten liggen en zijn zwaar beschadigde auto bij zijn werk had geparkeerd. De buurman twijfelde geen moment en belde de politie die de dader niet meer aantrof maar wel de auto wist te vinden. In het telefoongesprek meldde de automobilist ook dat hij een vliegtuig wilde nemen om Spanje te ontvluchten waarop de politie extra ging controleren op de vliegvelden.

De roekeloze automobilist wilde diezelfde avond nog met een Air Europa vlucht om 23.55 uur Spanje verlaten om naar Buenos Aires in Argentinië te vliegen. De politie kon dat op het laatste moment voorkomen toen men erachter kwam dat de dader in het vliegtuig zat wat op het punt stond om op te stijgen.

Foto: Cadena Ser

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. Joanne, een beetje oppassen wat je zegt.
    Wij hebben toevallig hééééél andere ervaringen. Ook met moord.
    Dus dat is wel ff heel pijnlijk wat jij zegt.
    Shame on you en denk na voordat je iets zegt

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken