skip to Main Content
Nederlandse Booking.com opent nieuw kantoor in Barcelona

Nederlandse Booking.com opent nieuw kantoor in Barcelona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – Het Nederlandse online hotel reserveringsportaal Booking.com gaat in de Catalaanse hoofdstad Barcelona een nieuw filiaal en kantoor openen. Met deze opening zal het Nederlandse bedrijf werk bieden aan zo’n 250 mensen. Naast Barcelona zal Booking.com ook kantoren openen in Berlijn, Lille en Cambridge. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich nu in Amsterdam.

In principe zal Booking.com een tweede filiaal openen aangezien de Nederlandse online reseveringsgigant al sinds 2004 in Barcelona een kantoor heeft met honderd medewerkers. Met de nieuwe vestiging zal dit aantal arbeiders oplopen tot 350 mensen en zal een nieuwe kantoor geopend worden.

Dat nieuwe kantoor komt aan de Avenida Diagonal 189 en zal 3.000 vierkante meter groot worden. Naast Barcelona heeft Booking.com ook al kleinere filialen in Madrid, Málaga en de Canarische Eilanden – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken