skip to Main Content
Weer verdachte opgepakt voor moord Visser en Severein in Murcia

Weer verdachte opgepakt voor moord Visser en Severein in Murcia

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MURCIA – Volgens diverse Nederlandse media is er een vierde verdachte aangehouden voor de moord op volleybalster Ingrid Visser en haar partner Lodewijk Severein in Murcia. Eerder werden al een Spanjaard en twee Roemenen aangehouden voor de gruwelijke moorden. De identiteit van de vierde verdachte is nog niet bekend gemaakt al menen sommige media al over wie het gaat.

Visser en Severein waren sinds 13 mei in Spanje vermist en werden op 26 mei vermoord teruggevonden in een boomgaard in de buurt van Murcia. Aangezien de politie alleen nog maar de initialen van de verdachte heeft bekend gemaakt menen de Nederlandse media dat het om de eigenaar van de citroenboomgaard gaat, beter bekend als S.A.L.

Al zwijgt de Spaanse justitie vooralsnog over de leeftijd, identiteit en geslacht van de vierde opgepakte verdachte, toch denken enkele journalisten dat het om de eigenaar van de boomgaard gaat. Deze werd al eerder opgepakt voor verhoor maar werd later vrijgelaten – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken