MENING: Complete lockdown of groepsimmuniteit, wat is beter?

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
MENING: Complete lockdown of groepsimmuniteit, wat is beter?
Beeld: 123rf

MADRID – België is sinds middernacht ook in een lockdown gegaan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Daarmee volgt België andere landen als Frankrijk, Italië, China en ook Spanje op. Nederland heeft echter gekozen voor een andere manier in de strijd tegen COVID-19 door een groepsimmuniteit waarbij het zogenaamde ‘social distancing’ dé manier is om de bevolking te beschermen. Maar wat is jouw mening, wat denk jij dat de goede maatregel is?

In Nederland hebben alleen horecabedrijven de verplichting de deuren te sluiten maar op veel plaatsen zijn de winkels open en mag iedereen zich nog op straat bevinden. Grotere winkelketens als de Bijenkorf en Ikea hebben hun vestigingen in Nederland gesloten en steeds meer winkels zullen volgen maar verplicht is dat niet.

In België is dat sinds donderdag niet meer mogelijk en volgen de Nederlandse zuiderburen andere landen op zoals Frankrijk, Italië, China en natuurlijk Spanje. België volgt dus niet de Nederlandse manier die op dit moment door weinig landen gevolgd wordt.

Maar wat is jouw mening, is de manier van Nederland de correcte of ben je meer voorstander van de lockdown wijze die andere landen zoals Spanje en België gebruiken in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus?

Heb je een foutje ontdekt? Heb je een vraag? Mail ons!
Reageren op dit artikel kan via onze Facebook pagina of Facebook groep.
Gehele of gedeeltelijke reproductie van dit artikel en de daarbij geplaatste foto’s is zonder schriftelijke toestemming verboden. Het artikel staat geregistreerd bij Safe Creative Copyright Registry on the Net.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
dag/nacht
Scroll naar top
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.