skip to Main Content
Nieuwe kentekenplaten voor de ezel-taxi’s van Mijas

Nieuwe kentekenplaten voor de ezel-taxi’s van Mijas

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MIJAS – De gemeente Mijas heeft de eigenaren van de ezel-taxi’s en paard-en-wagens voorzien van nieuwe kentekenplaten waardoor de eigenaren van de dieren gemakkelijker achterhaald kunnen worden. Daarnaast kan zo gecontroleerd worden of de traditionele taxi’s officieel geregistreerd staan en voldaan is aan alle eisen en regels zoals de verplichte APK keuring van de ezels elk jaar.

Wie wel eens in Mijas dorp geweest is heeft de ezel-taxi’s ongetwijfeld wel gezien. Voor velen niet echt iets meer van deze tijden en voor anderen een geweldige toeristische attractie om op de rug van een ezel door de smalle straten van Mijas Pueblo te lopen. De gemeente heeft nu de eigenaren van deze ezels nieuwe kentekens overhandigd waardoor de controleurs en toeristen meteen kunnen zien of voldaan is aan alle eisen.

Deze kentekens zullen erg praktisch zijn in het geval van een ongeval of een klacht over de service die verstrekt is. Op deze manier kunnen zowel toeristen, betrokkenen en politie gemakkelijker alle informatie over de eigenaar van het dier en het dier zelf achterhaald worden.

In totaal heeft de gemeente nu 52 kentekens uit gedeeld aan de eigenaren van ezel-taxi’s, 12 paard-en-wagens en 17 ezel-wagens – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken