skip to Main Content
Ferrari Land naast Port Aventura in Salou nu voor slechts 20 euro te bezoeken

Ferrari Land naast Port Aventura in Salou nu voor slechts 20 euro te bezoeken

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

TARRAGONA – Bezoekers die deze zomer naar Salou komen of in de buurt van deze populaire badplaats zijn kunnen sinds kort voor slechts 20 euro voor volwassenen en 16 euro voor kinderen en senioren naar het nieuwe pretpark Ferrari Land gaan. In eerste instantie was Ferrari Land alleen te bezoeken in combinatie met Port Aventura waardoor men per persoon 60 euro moest neerleggen. Veel mensen hebben daar echter over geklaagd omdat ze Port Aventura al gezien hebben en alleen Ferrari Land willen bezoeken. Daarom werd besloten de prijzen aan te passen.

Port Aventura (PA) heeft blijkbaar geluisterd naar de opmerkingen/klachten en heeft nu speciaal voor de PA en Ferrari fans een nieuw dagtarief geïntroduceerd van slechts 20 euro voor volwassenen en 16 euro voor kinderen en senioren om alleen het nieuwe pretpark Ferrari Land te bezoeken. Met deze nieuwe tarieven wil Port Aventura niet alleen de wens vervullen van veel vaste PA bezoekers maar ook meer klanten naar het Ferrari pretpark lokken.

Combinatieprijzen

Ferrari Land is veel kleiner dan Port Aventura en een combinatie van beide parken is nog niet zo’n gek idee. Port Aventura is immers van 10 uur tot middernacht (tot 10 september) geopend terwijl Ferrari land om 20 uur sluit. De oorspronkelijke prijs voor 1 dag twee parken (Port Aventura en Ferrari Land op een dag) was 60 euro maar dat is inmiddels verlaagd naar 55 euro voor volwassenen en 47 euro voor kinderen en senioren. De entreekaarten voor 2 dagen 2 parken zijn ook goedkoper geworden en kosten nu 70 euro voor volwassenen aan de deur maar in de voorverkoop 60 euro en voor kinderen en senioren 59 euro aan de deur en 52 euro in de voorverkoop. Ook zijn er nog entreekaarten te krijgen voor 3 dagen in 2 parken voor 95 euro aan de deur en 80 euro voor volwassenen in de voorverkoop en 77 euro bij de deur en 65 euro voor kinderen en senioren in de voorverkoop.

Avondbezoek Port Aventura

Port Aventura is tijdens de zomermaanden geopend tot middernacht met als afsluiter een mooie water- en vuurwerkshow op het meer. Deze kaartjes kosten slechts 25 euro voor volwassenen en 22 euro voor kinderen en senioren met recht op toegang tot het pretpark van 18 uur ‘s-avonds tot middernacht. Op speciale dagen worden er thema avonden gehouden waarbij men voor 25 euro voor volwassenen en 22 euro voor kinderen en senioren het park mag betreden van 18 uur tot 3 uur ‘s-nachts waarbij er speciale shows, optredens, zangers, live muziek en dj’s zijn. De eerstvolgende speciale avonden zijn op zaterdagavond 22 juli en daarna op 12 augustus en 2 september.

Waterpark

Port Aventura heeft haar eigen waterpark genaamd Caribe Aquatic Park welke naast het pretpark is gelegen. Dit waterparadijs is elke dag te bezoeken en heeft een prijs van 29 euro voor volwassenen en 25 euro voor kinderen en senioren. Er zijn ook combinaties mogelijk waarbij je voor 3 of 4 dagen entreekaarten kunt aanschaffen voor Port Aventura, Ferrari Land en Caribe Aquatic Park. Prijs voor 3 dagen is 85 euro voor volwassenen in de voorverkoop (95 euro bij de deur) en 70 euro voor kinderen en senioren (77 euro bij de deur). Prijs voor 4 dagen is 109 euro voor volwassenen en 94 euro voor kinderen en senioren.

Cirque du Soleil

Deze zomer is ook het circus van Cirque Du Soleil weer teruggekeerd naar Salou waarbij de tent opnieuw is opgezet naast Port Aventura. Er is op dit moment een promotie waarbij men met een korting van 15% naar het beroemde circus kan gaan maar de entreeprijs is dan nog steeds 72 euro voor volwassenen (inclusief senioren) voor de beste stoelen en 42 euro voor de goedkopere stoelen. Kinderen betalen voor de beste stoelen 61 euro en voor de goedkopere stoelen 36 euro. De oorspronkelijke prijzen waren 80 en 50 euro voor volwassenen en kinderen.

Als volwassene worden die personen gezien met een leeftijd tussen 11 en 59 jaar oud terwijl kinderen een leeftijd tussen de 4 en 10 jaar dienen te hebben en senioren 60 jaar of ouder dienen te zijn. Onder de 4 jaar zijn de kinderen gratis, behalve bij Cirque du Soleil waar de kinderen 1 euro betalen voor een zitplaats.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by