skip to Main Content
Entreeprijzen Ferrari Land bij Salou bekend gemaakt

Entreeprijzen Ferrari Land bij Salou bekend gemaakt

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

TARRAGONA – Zoals bekend zal in april van dit jaar het nieuwe pretpark Ferrari Land naast het reeds bestaande Port Aventura Park haar deuren openen. Het nieuwe pretpark is geheel gericht op het automerk Ferrari en alle attracties hebben dan ook met deze snelle auto te maken. Ferrari Land hoort weliswaar bij het pretpark Port Aventura en er zullen dan ook geen aparte entreeprijzen zijn voor het nieuwe park. Deze zijn nu bekend gemaakt.

Ferrari Land zal alleen te bezoeken zijn in combinatie met een entreekaart voor het pretpark Port Aventura Park. De combinatieprijs is vastgesteld op 60 euro per volwassene (11-59 jaar) voor 1 dag en 70 euro per volwassene voor 2 dagen. Als gekeken wordt naar de normale prijs voor Port Aventura Park die is vastgesteld in 2017 op 47 euro dan kost Ferrari Land in principe dus slechts 13 euro per persoon. Kinderen (4-10 jaar) en ouderen (vanaf 60 jaar) betalen voor beide parken 52 euro voor 1 dag en 59 euro voor 2 dagen.

De entreeprijzen voor alleen Port Aventura Park zijn vastgesteld op 47 euro voor een volwassene voor 1 dag en 56 euro voor 2 dagen. Kinderen en ouderen betalen voor 1 dag 40 euro en voor 2 dagen 48 euro. Het waterpark Caribe Aquatic Park gaat dit jaar 29 euro kosten voor volwassenen terwijl kinderen en ouderen 25 euro betalen.

Daarnaast zijn er nog meer combinaties mogelijk zoals Port Aventura Park + Caribe Aquatic Park (3 dagen in 2 parken) voor 80 euro volwassenen en 65 euro voor kinderen en ouderen. De mega aanbieding van Ferrari Land + Port Aventura Park + Caribe Aquatic Park wat 3 dagen zijn, gaat 95 euro kosten voor volwassen en 77 euro voor kinderen en ouderen.

In het geval van alle prijzen gaat het om entreebewijzen die van te voren zijn gekocht, dus niet bij de deur. Koop je de kaartjes bij het park zelf op de dag dat erheen gaat, dan zijn de prijzen hoger (zie schema) – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken