skip to Main Content
De “Love Boat” komt deze zomer naar Mallorca, Ibiza en Marbella
Archieffoto

De “Love Boat” komt deze zomer naar Mallorca, Ibiza en Marbella

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

PALMA – Het Britse bedrijf Signature Living met een hoofdkantoor in Liverpool, heeft voor de komende zomer in hun programma van cruises de speciale “Love Boat” opgenomen. Deze speciale liefdesboot zou volgens Travel Mode gaan gaan varen tussen de eilanden Mallorca en Ibiza en Marbella aan de Costa del Sol.

Tijdens de toeristenbeurs Fitur in Madrid komende week zal het bedrijf dit nieuws gaan aankondigen waarbij nu al bekend is dat de prijs 80 euro per persoon per nacht zal zijn. De bedoeling lijkt te zijn dat deze speciale boot waar de liefde aan boord het belangrijkste onderdeel moet zijn, vanaf augustus dit jaar bij Mallorca, Ibiza en Marbella zal gaan varen.

De “Love Boat” moet een groot feest worden voor iedereen met speciale circus en theater shows en internationaal bekende dj’s als David Guetta, Calvin Harris, Danny Rampling en Pete Tong.

De liefdesboot werd door het bedrijf van oprichter Lawrence Kenwright voor 3,7 miljoen euro gekocht en bevindt zich momenteel in een haven in Portugal.

Naast de “Love Boat” zal er nog een andere cruise te boeken zijn bij Mallorca en Ibiza met de naam “Desire Druise”. Deze cruise heeft echter een ander prijskaartje met prijzen voor kamers tussen de 4.000 en 20.100 euro.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken