skip to Main Content
Buitenlanders geïnteresseerd in Spaanse tv-serie El Ministerio del tiempo

Buitenlanders geïnteresseerd in Spaanse tv-serie El Ministerio del tiempo

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ministerio2MADRID – Gedurende weken werd op de TVE-1 de serie Ministerio del tiempo uitgezonden. Voor diegene die geen Spaanse televisie kijken, het gaat hier om een serie waarin tijdreizigers uit verschillende eeuwen allerlei problemen in verschillende tijden moeten oplossen. Hierbij komen de hoofdrolspelers in aanraking met o.a. Franco, Picasso, Dalí, Cervantes, El Cid, de Katholieke Koningen en Columbus.

De tv-serie werd in Spanje door het televisie kijkend publiek goed ontvangen en er wordt al gewerkt aan een tweede reeks series. De producenten meenden echter dat ze iets mooi in handen hadden en dus werd er contact gezocht met buitenlandse producenten. De makers van de serie Onza Partners, TVE en Cliffhanger hebben al contacten met het Amerikaanse CBS die zeer geïnteresseerd is in een Amerikaanse versie. Er zijn al contracten afgesloten met Frankrijk, Italië en Duitsland.

Het Ministerio del tiempo (het ministerie van de tijd) speelt zich al in deze tijd maar met hoofdrolspelers uit verschillende eeuwen die samen diverse missies moeten uitvoeren om zo de geschiedenis te proberen te redden. Tijdens deze reizen komen de hoofdrolspelers Julían uit deze tijd, Amelia uit begin twintigste eeuw en Alonso uit de zestiende eeuw in aanraking met vele personen uit de Spaanse geschiedenis zoals Picasso, Lorca, Franco, Koningin Isabel, Dalí en nog vele meer.

Ben je geïnteresseerd en begrijp je het Spaans, bekijk dan alle afleveringen op de website van TVE via deze link – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken