skip to Main Content
Man probeert agenten aan te vallen met een motorzaag en kapmes in Palafrugell (video)
Mossos d'Esquadra / Twitter

Man probeert agenten aan te vallen met een motorzaag en kapmes in Palafrugell (video)

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Mossos d’Esquadra / Twitter

GERONA – De politie heeft uiteindelijk na enkele spannende momenten een man aan kunnen houden die hen bedreigde met een motorzaag en een kapmes. Het voorval deed zich voor in de nacht van woensdag op donderdag bij een tankstation in de gemeente Palafrugell in de Baix Empordà regio in de provincie Gerona. Hierbij is gelukkig niemand gewond geraakt.

Zoals op de video te zien is werden diverse agenten van de Mossos d’Esquadra en de Policia Local van de gemeente Palafrugell bedreigd door een man die met een motorzaag en later ook met een kapmes als een wilde rondliep bij een tankstation. Het bleek om een 39-jarige man te gaan die om nog onduidelijke redenen de agenten met een motorzaag (motosierra) en een groot kapmes (machete) voor enkele spannende momenten zorgde.

De oproep kwam rond 2.30 uur in de nacht van woensdag op donderdag bij de politie binnen waarna er meteen diverse eenheden van de Catalaanse Mossos d’Esquadra politie en de lokale Policía Local naar het BP tankstation gingen. Blijkbaar waren er woordenwisselingen tussen enkele personen bij de bar Sol de nit, gelegen naast het tankstation in Palafrugell.

Toen de politie aankwam op de plaats waar het probleem was, zat de man in zijn auto en stapte hij uit toen hij de agenten zag. Daarbij had hij in zijn handen een motorzaag en een groot kapmes die hij klaarblijkelijk in zijn auto had liggen. De man wist de motorzaag diverse keren aan te doen en liep nerveus heen en weer totdat hij viel en de motorzaag en kapmes uit zijn handen vielen en de agenten hem konden overmeesteren.

De 39-jarige man was in zo’n staat dat hij ter plaatse door het ambulancepersoneel tot rust gebracht moest worden door middel van een spuitje. De man is blijkbaar een bekende van de politie en het is niet de eerste keer dat hij voor problemen heeft gezorgd.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 4 reacties
  1. Ik ga als alles goed gaat volgend jaar in Spanje wonen.De hoofdreden omdat ik het walgelijke gepamper van dat gespuis in belgie beu ben.Hopelijk wordt het in Spanje zo niet.

  2. Aan het accent te horen een Noord Afrikaan. Politie is veel te aardig. Justitie zal hem omarmen als een slachtoffer van weet ik wat. Spanje holt Nederland achterna wat dit soort problemen betreft.

    1. Precies!!! Gewoon afschieten was makkelijker geweest. En minder problemen voor de toekomst. Ophouden met die fluwelen handschoenen aanpak!!!

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken