skip to Main Content
Meer dan 3.000 marihuana planten gevonden middenin Sierra Nevada natuurpark

Meer dan 3.000 marihuana planten gevonden middenin Sierra Nevada natuurpark

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

GRANADA – De Guardia Civil heeft tijdens de operatie Kalnevada 3.029 marihuana planten ontdekt die verdekt gepland waren tussen de hoge bomen van het natuurpark Parque Natural de Sierra Nevada in Granada. De agenten wisten ook twee personen aan te houden die gezien worden als de eigenaars van deze illegale plantage. Het gaat om een 49-jarige Britse man en een 35-jarige Britse vrouw.

Naast de planten die verdekt gepland waren tussen de bomen in het natuurpark van de Sierra Nevada, vonden de agenten ook 57 kilo marihuana welke klaar was voor de verkoop. Buiten de aangehouden Britten werd ook een 40-jarige Spaanse man gearresteerd omdat deze tevens in verband is gebracht met deze drugsbende.

De meer dan 3.000 planten werden ontdekt in een gebied tussen de Barranco del Calvario, Peñon de Jimenez en de weg richting het Hotel del Duque in de gemeente Güéjar Sierra. De planten werden omringt door 45 pijnbomen waardoor de plantage vanuit de lucht niet met het blote oog te zien was, bijvoorbeeld uit helikopters en surveillance drones van de Guardia Civil.

Ook in de woning van de aangehouden Britten werden kleine marihuana planten gevonden en 57 kilo drugs klaar voor de verkoop. Daarnaast tapte het tweetal illegaal stroom af en werd er contant geld gevonden in de woning.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 6 reacties
 1. Een voorbeeld de pharma produceert chemische medicijnen met andere toxische varianten. Lees de bijsluiter en ga op je eerste gevoel af.

  Als men in de bijsluiter aangeeft bij andere of niet aangegeven bijwerkingen raadpleeg uw huisarts / specialist. Je blijft een soort proef- persoon in het kader van bijstelling / aanpassingen t.b.v. die zogenaamde doeltreffende medicijnen. Waar ik grote vraagtekens achter zet. Hele grote vraagtekens. !!
  De cannabis plant groeit in de natuur. Volgens de literatuur die voorhanden is in grote aantallen. Deze plant bestaat al heel lang en heeft helend een diversiteit opgebouwd dat is bekend. Dus de hype die wereld-wijd plaatsvindt om de cannabis-plant uit te bannen.

  Geeft al aan waar het probleem zich bevindt. Een doorgeschoten wereld. Als er op deze wijze m.b.t. overheids-controle wat niet haalbaar is dat blijkt wel ! Zijn wetswijzigingen zeker de aandacht waard om dit kat en muis spelletje te stoppen. Het kan ook anders mits men van bovenaf ook wil bijdraaien . Heel veel chronische pijnen worden dagelijks bestreden met deze planten. In vormen van geconcentreerde olie en toppen !

  CBD , THC etc. De inhaler / waterpijp , verdamper zijn en worden dagelijks gebruikt voor / door patienten die geen baat hebben en opgeven zijn door huisartsen en ziekenhuis specialisten. Het immuun systeem heeft niets aan al die chemische bijwerkingen en toxische stoffen in de lucht , water en verkeerde voeding. Daar zit het probleem. Het is een lucratieve handel de pharma , vandaar de grote weerstand om cannabis te weren. Waardeloos en erg kortzichtig.

  Controle is goed als die ook menselijk is onderbouwd. Als noodzakelijke gebruiker wordt je aangezien als een drugs-crimineel. Waar gaat het nog over.! De mensheid is te ver van de natuur niet meer wetend waar de helende kruiden / planten te vinden zijn en in welke verhouding tot het gebruik ervan. ! De huisartsen en de pharma spelen daar op in de ontwetendheid van de meeste aarde-bewoners het wordt al geruime tijd niet meer overgedragen de helende wijsheid van moeder natuur.

 2. Niet denken dat dit de énige Britten zijn die deze handel drijven! Elke inwoner van de sierra kan dit beamen! Maar er wordt gezwegen omdat de mensen toch geen kontakt hebben wegens het feit dat die Britten nooit één letter spaans kennen… Ik ken héél weinig Britten in Spanje die zich “normaal” gedragen, meestal zijn het avonturiers die willen leven onder de zon zonder te werken!!!

  1. Groot gelijk Roger!!!!
   Het zijn niet alleen de enige Britten maar er zijn er ook veel uit belgenland en klompenland, mag dat eigenlijk niet zeggen want er is er hier ene op de site die verschillende namen gebruikt en mij niet moet omdat ik te fel ben. Moest ik eens klagen, wij wonen in Catalonië, amaai de reactie´s… maar dit ter zijde….

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken