skip to Main Content
Gratis wifi internet op 12 Spaanse vliegvelden zoals Barcelona, Madrid, Málaga en Mallorca

Gratis wifi internet op 12 Spaanse vliegvelden zoals Barcelona, Madrid, Málaga en Mallorca

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

wifi4aMADRID – Gebruikers van mobiele telefoons, tablets en portable computers kunnen vanaf nu gratis gebruik maken van het wifi internet netwerk op 12 vliegvelden in Spanje. Dankzij het bedrijf Eurona Telecom Wireless kan elke passagier gratis en zonder limieten surfen op het internet op de vliegvelden van onder andere Madrid, Barcelona, Málaga, Palma de Mallorca en op de Canarische Eilanden.

Afgelopen september deed het bedrijf Eurona Telecom Wireless mee aan de “wedstrijd” die het ministerie van ontwikkeling had uitgeschreven waarbij bedrijven zich konden melden voor het aanbieden van gratis wifi internet op de Spaanse vliegvelden. Dit bedrijf heeft uiteindelijk het contract binnen weten te halen om op alle 46 vliegvelden van AENA het wifi netwerk te gaan aanbieden de komende twee jaar. Als dit succesvol is wordt dat contract nog eens twee jaar verlengd.

Dankzij de deal tussen AENA, de Spaanse vliegvelden en het internetbedrijf Eurona Telecom Wireless kunnen nu jaarlijks meer dan 200 miljoen passagiers gratis internetten op de vliegvelden in Spanje. Tot nu toe konden passagiers slechts 30 minuten gratis internetten op de vliegvelden en dat deden er per jaar iets meer dan 8 miljoen.

Afgelopen maandag trad de wifi dienst in werking op de 12 vliegvelden van Madrid, Barcelona, Málaga, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela, Vigo, A Coruña, Tenerife Norte, Tenerife Sur, Lanzarote, Las Palmas de Gran Canaria en Fuerteventura. Andere vliegvelden zullen nog voor het einde van dit jaar gratis wifi krijgen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken