skip to Main Content
Sevilla krijgt eigen Hard Rock café

Sevilla krijgt eigen Hard Rock café

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

hardrockSEVILLA – Deze donderdag wordt in het centrum van de stad Sevilla een Hard Rock café geopend waarmee de Zuid Spaanse stad in het rijtje komt van wereldsteden waar deze Amerikaanse bars/restaurants te vinden zijn. De Hard Rock in Sevilla is te vinden aan de Calle San Fernando nummer 3 in een historisch pand.

Eigenlijk was het Hard Rock café in Sevilla al open gegaan voor het publiek op 4 augustus om zo de toeristenstroom gedurende de zomer de kans te geven te genieten van de bar maar de officiële opening zal deze donderdag plaatsvinden. Bij dit feest zullen diverse Spaanse pop legendes aanwezig zijn en ook vertegenwoordigers van Hard Rock van over de hele wereld zullen naar Sevilla komen voor het openingsfeestje.

Zo zal het mogelijk zijn om op de foto te gaan met de bekendheden, is er een photocall, animatie, optredens en een Guitar Smash waarbij gitaren kapot worden gegooid. Veel mensen hebben via de Facebook pagina van Hard Rock Sevilla openingskaarten kunnen bemachtigen dus waarschijnlijk is het feestje al uitverkocht.

Zoals gebruikelijk zijn er ook in de Hard Rock in Sevilla diverse collecters items te vinden zoals een jas van Michael Jackson en eentje van Madonna, een gitaar van KISS, een drumstel van Guns N’ Roses en een jurk van Shakira. Dit zijn slechts enkele van de meest bekende voorwerpen die tentoon gesteld worden in de Hard Rock Sevilla.

Spanje heeft naast de Hard Rock in Sevilla nog diverse andere Hard Rock cafés zoals in Madrid, Barcelona, Marbella, Valencia, Palma de Mallorca en een eigen hotel op Ibiza. Wereldwijd zijn er honderden Hard Rock cafés te vinden – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken