skip to Main Content
Website autoreis-specialist AutoReisWinkel compleet vernieuwd

Website autoreis-specialist AutoReisWinkel compleet vernieuwd

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

autoreiswinkel-1Sinds kort is de website van de Spanje autoreisspecialist AutoReisWinkel compleet in een nieuw kleurig jasje gestoken. De speciale autorondreizen door Spanje zijn nu nog makkelijker te vinden en er is meer informatie toegevoegd. Immers, met AutoReisWinkel ben je geheel vrij in het bepalen van een autorondreis door Spanje maar kun je ook gebruik maken van een van onze kant-en-klare autorondreizen door het mooie Andalusië, midden Spanje of het Groene Noorden van Spanje. Er is voor elk wat wils op AutoReisWinkel.nl

Meer en meer Nederlanders en Belgen komen tot de ontdekking dat Spanje meer is dan alleen maar strand, fiesta en zon. Zo heeft het land een enorme cultuurschat, een hoeveelheid aan prachtige monumenten, natuurschoon en geweldige steden en streken om te ontdekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de regio’s Asturië, Cantabrië of Galicië ook wel het GROENE SPANJE genoemd vanwege de prachtige stranden, overweldigende natuur en gezellige dorpen vol met cultuur en monumenten.

Midden Spanje

Madrid-14Het midden van Spanje heeft naast de geweldige hoofdstad MADRID nog veel meer te bieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de studentenstad SALAMANCA met de mooiste Plaza Mayor en enorme Kathedraal, SEGOVIA met de kathedraal, Romeinse aquaduct en het Alcazar kasteel of AVILA als best bewaarde ommuurde stad van Zuid Europa. Laten we vooral niet de stad TOLEDO vergeten met de gezellige smalle straten en Moorse invloeden of CUENCA met de hangende huizen en gezellige stadskern.

Andalusië

Uiteraard mogen we Zuid Spanje met de grootste deelstaat van Spanje ANDALUSIË niet overslaan. Een of twee weken rondreizen is bij lange na niet genoeg aangezien dit deel van Spanje bol staat van de cultuur en monumenten. Wat dacht je bijvoorbeeld van ALMERÍA met het gezellige witte dorp Mojácar of GRANADA met uiteraard het Alhambra, het skigebied Sierra Nevada en de Alpujarra streek met leuke dorpjes. Als we verder rijden langs de kust komen we in NERJA en FRIGILIANA en nog verder in de stad MÁLAGA, een steeds populairder wordende (city-break) stad bij de Nederlanders en Belgen.

Maar dat is nog niet alles wat ANDALUSIË te bieden heeft. Wat dacht je van RONDA, SEVILLA of CÓRDOBA als steden om te bezoeken of de witte dorpen van ARCOS DE LA FRONTERA en CASARES. Buiten de dorpen en steden is er ook veel natuurschoon te vinden in ANDALUSIË waar wij uiteraard ook naar toe gaan met onze autorondreizen. Als we nog verder afzakken, komen we in EXTREMADURA, de vergeten maar oh zo interessante regio van Spanje. Mooie steden als MERIDA, TRUJILLO en het imposante CÁCARES laten ook jou verliefd worden op dit deel van Spanje.

Paradores

Als autoreisspecialist en in samenwerking met onze dochter organisatie www.paradoresreizen.com kunnen wij tegen zeer voordelige tarieven alle Spaanse staatshotels de PARADORES aanbieden. Of je nu naar Andalusië, Midden Spanje of Noord Spanje gaat, bij AutoReisWinkel en ParadoresReizen vind je ongetwijfelde de voordeligste prijzen. Het is nu ook voor jou mogelijk om in een luxe 4 sterrenhotel te slapen, daar hoef je niet rijk meer voor te zijn. Je kunt de Paradores los boeken bij ons of zelf een reis samen stellen en uiteraard gebruik maken van onze kant-en-klare Paradores autorondreizen.

Hotel en route

Om voor de Spanjereizigers de reis zo flexibel mogelijk te maken biedt AutoReisWinkel alleen de HOTELS en ROUTE aan. De vluchten kunnen geheel naar eigen wens geregeld worden, het maakt niet uit op welke dag je aankomt, waar je aankomt en van welk vliegveld. Wij van AutoReisWinkel passen ons aan jou aan. Op deze manier zit je als reiziger niet vast aan vaste vertrekdagen zoals het geval is bij de meeste reisorganisaties. De reden daarvoor is omdat zij zich WEL vastleggen aan bepaalde vluchten, iets wat je bij AutoReisWinkel compleet in eigen hand hebt. Op AutoReisWinkel bieden wij ook de mogelijkheid om goedkoop een VLUCHT te boeken maar dat kun je dus ook zelf ergens anders regelen, geheel naar eigen wens.

Datzelfde geldt ook voor de AUTOHUUR, deze kun je zelf zo goedkoop mogelijk regelen waar je maar wilt. Op onze website bieden wij de mogelijkheid om te zoeken naar voordelige autohuur en kun je dan ook meteen boeken maar, wil je dat ergens anders doen is dat voor ons geen probleem. Uiteraard kun je ok vanuit Nederland of België met de auto naar Spanje komen en dan onze routes volgen met de daarbij horende hotels, wat jij wilt. Woon je in Spanje, dan kun je uiteraard ook de autorondreizen boeken en hoef je je dus geen zorgen te maken over extra vliegkosten en autohuur.

Andere landen

AutoReisWinkel is niet alleen gespecialiseerd in SPANJE autorondreizen maar biedt ook reizen door overige Europese landen zoals PORTUGAL, ITALIË, FRANKRIJK en GRIEKENLAND. Daarnaast beiden wij reizen aan in het Afrikaanse MAROKKO en zelfs in AMERIKA waarbij je voor de beste tarieven bijna alle hoogtepunten van de Verenigde Staten kunt zien.

OP MAAT REIZEN

Madrid-6Zie je bij ons aanbod van kant-en-klare autorondreien niet precies wat jij wilt zien of doen in Spanje, dat is dan geen probleem. Met onze OP MAAT REIZEN kun je zelf een reis samen stellen. Wij zoeken dan de mooiste en leukste hotels voor jou uit waardoor de reis geheel naar eigen wens in gevuld kan worden. WIJ REKENEN DAAR GEEN EXRA KOSTEN VOOR … dat hoort gewoon bij onze persoonlijke service !!

AutoReisWinkel biedt JOU dus de beste, compleetste, avontuurlijkste en voordeligste autorondreizen in SPANJE en andere bestemmingen.

Website: www.autoreiswinkel.nl
Email: info@autoreiswinkel.nl
Tel. Nederland: +31 (0)20 894 6445
Tel. Spanje: +34 966 764 957 (Alicante)

www.paradoresreizen.com
www.fdhotels.com

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken