skip to Main Content
Koop geen Kat in de Zak wanneer het om uw verzekeringen in Spanje gaat

Koop geen Kat in de Zak wanneer het om uw verzekeringen in Spanje gaat

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

orange-1“Een Kat in de Zak kopen”. Volgens de Wikipedia betekent het spreekwoord: “Men denkt iets waardevols te hebben verkregen, dat waardeloos blijkt, of ook: men heeft zich beet laten nemen.”

Waar onze klanten vroeger vooral zochten naar service en iemand die hun eigen taal spreekt, lijkt het wel of de klanten momenteel nog maar één en hetzelfde ding zoeken: de laagste premie. Ik heb hier geen oordeel over, want iedereen kent zijn eigen portemonnee het beste, maar ik wil u wel nogmaals op het hart te drukken dat GOEDKOOP vaak duurkoop blijkt te zijn achteraf.

Niemand vindt het leuk om verzekeringen af te sluiten en dan kost dat ook nog eens geld. Echter is de reden dat u een verzekering afsluit in Spanje, om er zeker van te zijn dat u geen grote financiële risico’s loopt en u dus met een gerust hart kunt slapen.

Als een offerte bij een andere aanbieder aanzienlijk lager is, dan MOET daar een reden voor bestaan. Als die aanbieder u niet kan vertellen waarom ze zoveel goedkoper zijn, of niet de moeite neemt om de offertes en dekkingen naast elkaar te leggen, dan weet u eigenlijk al genoeg. Soms is er echter wel een goede uitleg voor.

orange-2

Zo biedt Caser ACHMEA via Orange Insurances veel goedkopere autoverzekeringen dan de Spaanse concurrenten om de eenvoudige reden dat ACHMEA in Spanje statistisch heeft aangetoond dat Nederlanders en Belgen veel minder schade rijden en claimen dan bijvoorbeeld Spanjaarden. Wanneer de schade percentages laag zijn, kan de premie dus ook omlaag.  In dit geval zit er dus wel een logische verklaring achter de lagere premies.

Zoek dus natuurlijk de beste premie met de beste bijbehorende dekkingen in de markt, maar laat u maximaal voorlichten en vraag vooral naar wat er uitgesloten is. Koop geen kat in de zak!

Voor meer informatie en vrijblijvende offertes geheel in het Nederlands:

Orange Insurances  – www.orangeinsurances.com
E-mail: barbara@orangeinsurances.com
Tel:+34 616490061

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken