skip to Main Content
Barcelona klaar voor het Mobile World Congress

Barcelona klaar voor het Mobile World Congress

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – De Catalaanse hoofdstad is er weer klaar voor, het Mobile World Congres wat tussen 25 en 28 februari de stad weer op zijn kop zal zetten. Dit jaar zal het echter minder druk worden bij de Plaza de Espanya aangezien de hele conferentie verplaatst is naar de nieuwe hallen aan de Gran Via in Hospitalet.

Het zal de achtste editie zijn van het Mobiel World Congres wat gehouden zal worden in de stad Barcelona welke tot tenminste 2018 de plaats zal zijn waar de mobiele technologie bijeen komt. Gedurende de editie van 2012 kwamen er zo’n 70.000 deelnemers uit 205 landen naar het congres over mobiele technologie. Er waren daarnaast meer dan 1.500 bedrijven die hun laatste ontwikkelingen en producten lieten zien op een oppervlakte van meer dan 70.000 vierkante meter.

Deze cijfers zullen tijdens de editie van dit jaar weer gehaald gaan worden of zelfs verbeterd. De nieuwe expositiehallen aan de Gran Via zijn groter dan de oude bij de Montjuic berg en dus is er ook meer plaats voor bedrijven en deelnemers. Ook voor de toekomst is de nieuwe plaats in de Fira Gran Via beter aangezien men verder kan groeien – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken