skip to Main Content
7-jarig kind gered uit een buis in Cartagena
20 Minutos

7-jarig kind gered uit een buis in Cartagena

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

CARTAGENA – De politie en brandweer hebben in de provincie Cartagena in de autonome regio Murcia een 7-jarige jongen uit een benarde positie kunnen redden. De jongen zat door nog onbekende reden vast in een grote buis en moest door specialisten bevrijd worden.

Nadat 112 een melding binnen had gekregen ging men snel tot actie over om de jongen te bevrijden. Er werden brandweer en politie eenheden naar de plaats van de buis met daarin de jongen gestuurd.

Dankzij snel handelen kon de 7-jarige jongen die met een voet vast zat in de buis en niet op eigen gelegenheid uit de buis kon komen gered worden.

Na de bevrijding van de jongen werd deze onderzocht door ambulancepersoneel maar bleek dat de jongen verder niet gewond was.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken