skip to Main Content
Tieners ontvoeren duif en vragen 50 euro losgeld in Alicante
Pixabay

Tieners ontvoeren duif en vragen 50 euro losgeld in Alicante

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – De politie heeft twee jonge mannen en een jonge vrouw aangehouden op verdenking van ontvoering. In dit geval is er geen sprake van de ontvoering van een persoon maar van een duif (paloma). Het gaat om een competitie-duif die veel geld waard is.

Uiteindelijk is de ontvoering van de duif goed afgelopen voor de eigenaar en de duif. Een 56-jarige duiven eigenaar ontving een telefoontje met de mededeling dat zijn competitie-duif Sardina was ontvoerd. De ontvoerders eisten een losgeld van 50 euro en een andere duif als vergoeding voor het teruggeven van de ontvoerde duif aan de eigenaar.

Aangezien het hier om een duif gaat die 1.200 euro waard is, stemde de eigenaar van Sardina in met het betalen van het losgeld. De man sprak met de ontvoerders af dat ze elkaar zouden ontmoeten in het noorden van de stad Alicante.

De eigenaar van de ontvoerde duif werd door de ontvoerders naar een nabijgelegen woning gebracht waar de man het losgeld betaalde en hij Sardina terug kreeg. Nadat de man en zijn duif waren vrijgelaten belde hij de politie die de ontvoerders kon aanhouden.

Het gaat om een jonge vrouw van 16 jaar, een jongen van 16 jaar en een andere jongeman van 18 jaar. Nadat het drietal was aangehouden kreeg het slachtoffer het betaalde losgeld en de overhandigde duif ter waarde van 100 euro terug van de politie.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
    1. Volledig met jou akkoord, want levensgevaarlijk ! Gelukkig kent het incident een happy end voor de duiveneigenaar en zijn palomas.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken