skip to Main Content

Nederlander uit Cambrils probeert zelfmoord te plegen op treinspoor in Vila Seca

TARRAGONA – De politie van de gemeente Vila Seca aan de Costa Dorada heeft zondagmorgen een Nederlander aangehouden die op het treinspoor liep. Naar het schijnt probeerde de man zelfmoord te plegen, althans dat meldde hij in gebrekkig Spaans aan de agenten die hem van het spoor haalden. Na ondervraging werd duidelijk dat de man in Cambrils woont.

Iemand zag zondagmorgen een man over het treinspoor lopen ter hoogte van de Raval del Mar en de TV-3148 weg die de gemeente Vila Seca verbindt met de badplaats La Pineda Platja. Meteen werd de politie gebeld die snel ter plaatse was en de man van het spoor haalde. Het bleek om een Nederlander te gaan die naar eigen zeggen in de gemeente Cambrils woont en zelfmoord wilde plegen, aldus de regionale krant Diari de Tarragona.

De politie van Vila Seca nam contact op met de collega’s van Cambrils die de man meenamen naar de woonplaats van de Nederlander. Later bleek dat dezelfde man eerder die morgen een politiecontrole in de wijk Vilafortuny wist te ontwijken en op de vlucht sloeg met zijn auto. De man werd dan ook gearresteerd vanwege het niet opvolgen van de orders van de politie en voor het in gevaar brengen van andere weggebruikers. De identiteit van de Nederlander is niet bekend gemaakt.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen.LET OP: Vanwege te veel spam dien je wel je emailadres in te vullen maar wordt dit niet getoond.De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. Dat zal zeker gebeuren in het geval van schelden, persoonlijke aanvallen en reacties die niets met een bepaald artikel te maken hebben.

Bedankt voor jouw reactie! Vergeet niet om ook eens onze Facebook pagina of groep te bezoeken.

Back To Top
×Close Zoeken
Zoeken