skip to Main Content
Nederlander uit Cambrils probeert zelfmoord te plegen op treinspoor in Vila Seca

Nederlander uit Cambrils probeert zelfmoord te plegen op treinspoor in Vila Seca

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

TARRAGONA – De politie van de gemeente Vila Seca aan de Costa Dorada heeft zondagmorgen een Nederlander aangehouden die op het treinspoor liep. Naar het schijnt probeerde de man zelfmoord te plegen, althans dat meldde hij in gebrekkig Spaans aan de agenten die hem van het spoor haalden. Na ondervraging werd duidelijk dat de man in Cambrils woont.

Iemand zag zondagmorgen een man over het treinspoor lopen ter hoogte van de Raval del Mar en de TV-3148 weg die de gemeente Vila Seca verbindt met de badplaats La Pineda Platja. Meteen werd de politie gebeld die snel ter plaatse was en de man van het spoor haalde. Het bleek om een Nederlander te gaan die naar eigen zeggen in de gemeente Cambrils woont en zelfmoord wilde plegen, aldus de regionale krant Diari de Tarragona.

De politie van Vila Seca nam contact op met de collega’s van Cambrils die de man meenamen naar de woonplaats van de Nederlander. Later bleek dat dezelfde man eerder die morgen een politiecontrole in de wijk Vilafortuny wist te ontwijken en op de vlucht sloeg met zijn auto. De man werd dan ook gearresteerd vanwege het niet opvolgen van de orders van de politie en voor het in gevaar brengen van andere weggebruikers. De identiteit van de Nederlander is niet bekend gemaakt.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken