skip to Main Content
Lidl begonnen met online verkoop van een deel van het assortiment in Spanje
Archieffoto

Lidl begonnen met online verkoop van een deel van het assortiment in Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Lidl begonnen met online verkoop van een deel van het assortiment in Spanje

Archieffoto

MADRID – De Duitse supermarktketen Lidl staat in Spanje bekend om de kwalitatief goede eigen producten die eerlijk geprijsd en vaak van Spaanse komaf zijn. Daarnaast is de bakkerij erg populair en met name de extra producten die men aanbiedt in het assortiment. Het gaat daarbij om kleding, huis- en tuinproducten, doe-het-zelf artikelen etc. Een deel van deze producten uit het assortiment zijn nu ook via internet te koop … maar alleen in Madrid en omgeving.

Goed nieuws en slecht nieuws. Lidl gaat de artikelen die ze in het non-food assortiment aanbieden online via internet verkopen wat voor veel mensen die geen Lidl in de buurt hebben goed nieuws is. Het is echter ook slecht nieuws want voorlopig kan dat alleen besteld en bezorgd worden in de Comunidad de Madrid.

De artikelen die gekocht kunnen worden via de website zijn afkomstig uit het non-food assortiment zoals mode producten, doe-het-zelfartikelen, speelgoed, sportartikelen, huishoudelijke apparaten en artikelen voor baby’s. Elke week zijn er, zoals in de winkels, verschillende aanbiedingen die dan in de Comunidad de Madrid thuisbezorgd kunnen worden.

Wanneer iemand iets heeft besteld via de online winkel van de Lidl kan dat niet opgehaald worden in een fysieke Lidl supermarkt. Artikelen moeten thuisbezorgd worden wat daarnaast een extra prijs heeft van 3,99 euro. Op de website staat dat de bestellingen binnen 3 dagen na koop worden thuisbezorgd.

Het is voorlopig nog niet bekend gemaakt of en wanneer deze online verkoop in meerdere delen van Spanje of zelfs in heel Spanje beschikbaar zal zijn.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 4 reacties
  1. Dat is dan meer dan geweldig voor jou Isa. Lidlonline.es geeft namelijk aan pas nu begonnen te zijn met deze service. Fijn, dat Spanjevandaag deze informatie brengt. Ik woon in het zuiden van Spanje en wie weet, kan ik tzt ook van deze Lidl-service gebruik maken.
   Ik vind het erg fijn om dagelijks op de hoogte gehouden te worden van Spaanse wetenswaardigheden, nieuws etc. Dank voor alle moeite en tijd die gaat zitten in het samenstellen van dit informatiebulletin.

   1. Ik denk dat er twee dingen door elkaar gehaald worden. LIDL heeft inderdaad al jaren een service waar je via internet (volgens mij in heel Spanje) de zgn ‘ultimas unidades’ van eerdere non-food aanbiedingen kunt kopen. Aanbod is beperkt en varieert.
    Er bestaat een regelmatige email nieuwsbrief ( ik schat min of meer maandelijks) waarin die aangeboden worden. Je kunt je voor deze nieuwsbrief via lidl.es inschrijven. Verzendkosten zijn gelijk aan die genoemd in het artikel .
    Het SV artikel gaat over het starten van een ‘echte’ online lidl shop zoals in NL en andere landen reede enige jaren bestaat. Deze shops hebben ,naast de in de winkel verkrijgbare non food aanbiediengen , een veel groter assortiment .Kijk maar eens op http://www.lidl-shop.nl

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken