skip to Main Content
Twee Spaanse stranden onder de beste 25 van de wereld volgens Tripadvisor

Twee Spaanse stranden onder de beste 25 van de wereld volgens Tripadvisor

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Op de lijst van beste wereldstranden die Tripadvisor jaarlijks plaatst op haar website, staan dit jaar tussen de beste 25 stranden twee Spaanse kandidaten. Het gaat daarbij niet om de bekendste stranden van Spanje maar volgens de lezers van Tripadvisor die mee hebben gedaan aan de enquête wel om de mooiste.

In Spanje heeft het strand Playa de las Catedrales in Ribadeo in Galicië en het iets bekendere strand Playa de Ses Illetes op het eiland Formentera plaatsen weten te bemachtigen tussen de eerste 12 op de lijst, respectievelijk op nummer 6 en 12. De nummer een op de lijst van beste wereldstranden is het Italiaanse Isola dei Conigli gevolgd door de nummer twee Grace Bay en de nummer drie Whitehaven Beach in Australië.

Spanje

Zoals elk jaar is er ook een top tien van Spaanse stranden bekend gemaakt waarbij diverse stranden een plaats hebben weten te bemachtigen op de lijst, sommige voor het tweede opeenvolgende jaar.

  1. Playa de las Catedrales (Ribadeo, Galicië)
  2. Playa de Ses Illetes (Formentera, Balearen)
  3. Playa de las Concha (San Sebastian, Baskenland)
  4. Playa de Bolonia (Tarifa, Andalusië)
  5. Playa de Zahara de los Atunes (Zahara de los Atunes, Andalusië)
  6. Playa de Cofete (Fuerteventura, Canarosche Eilanden)
  7. Playa Lanzada (O Grove, Galicië)
  8. Cala Bassa (Sant Antoni de Portmany, Ibiza, Balearen)
  9. Playa de Es Trenc (Mallorca, Balearen)
  10. Playa de Las Canteras (Las Palmasde Gran Canaria, Canarische Eilanden)

Bekijk hier de foto’s van de beste stranden in Spanje volgens Tripadvisor.

Jouw mening

Al zijn de hierboven genoemde stranden absolute top stranden die een bezoekje meer dan waard zijn in de zomer maar wat vinden de lezers van SpanjeVandaag. Wat is volgens jouw het beste strand van Spanje ?? Laat het ons weten door het plaatsen van een reactie, altijd leuk om de mening van de lezers te zien – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken