skip to Main Content
Spanje is opnieuw favoriet als bestemming tijdens meivakantie

Spanje is opnieuw favoriet als bestemming tijdens meivakantie

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Spanje staat al jaren in de top 10 als het gaat om favoriet land tijdens de meivakantie en ook dit jaar is dat weer het geval. Van de 10 steden of bestemmingen die genoemd worden is de helft gelegen in Spanje. De lijst is samengesteld aan de hand van de cijfers van twee grote reisorganisaties in Nederland, te weten VakantieDiscounter en Vliegtickets.nl.

Van de tien steden die in de lijst staan bij Vliegtickets.nl staat op nummer één Málaga gevolgd door Barcelona. Op de vijfde plaats staat Alicante gevolgd door op de zesde plaats Valencia en op de negende plaats Madrid. Daartussendoor staan op de derde plaats Londen, op de vierde plaats Lissabon, op de zevende plaats Dubai, op de achtstes plaats Rome en op de tiende plaats Bangkok. Bij Vliegtickets.nl hebben de Spaanse bestemmingen een 53% van de boekingen in handen.

Bij VakantieDiscounter is het zo dat Spanje een aandeel heeft van 32% waarbij Valencia op de eerste plaats staat gevolgd door Málaga en lager in de lijst Alicante, Barcelona en Madrid. Spanje wordt gevolgd door Griekenland met 26% en Turkije met 13%.

Ga jij ook op vakantie naar Spanje? Waar gaat jouw reis dan naartoe?

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Spanje , Orihuela Costa . Costa Blanca. Verder Altea en Calpe ook fijn om er te zijn. Er zoveel te beleven in Spanje.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken