skip to Main Content
De Spaanse spoorwegen doen ook mee met Black Friday
Publico / Renfe

De Spaanse spoorwegen doen ook mee met Black Friday

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – De Spaanse spoorwegmaatschappij Renfe heeft besloten dit jaar ook maar mee te doen met de Black Friday kortingen van aankomende vrijdag 23 november. Maar Renfe heeft niet alleen gekozen voor die ene dag met speciale tarieven maar voor de hele week tussen 21 en 26 november en heeft die kortingsweek de naam “Cyber Week” genoemd.

Tussen woensdag 21 en maandag 26 november, samenvallend met de Black Friday op vrijdag 23 en de Cyber Monday op maandag 26 november, is het mogelijk om bij de Renfe 1,5 miljoen treinkaartjes te kopen met kortingen tot 70%.

De treintickets zijn niet alleen geldig voor de AVE hogesnelheidstrein maar ook voor alle andere lange afstandstreinen (larga distancia). Zo is het mogelijk om van Barcelona naar Alicante te reizen voor 15,80 euro of naar Parijs voor 35 euro en Pamplona voor 16,30 euro.

Bekijk HIER de hele lijst met aanbiedingen en meer informatie over de Cyber Week van Renfe. Overigens kan men tussen 21 en 26 november de treinkaartjes kopen maar reizen in december, januari en februari.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken