skip to Main Content

Lingerie uit gevangenis Alicante

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – (Redactie) Vanaf september kunnen geïnteresseerden lingerie kopen wat door vrouwelijke gedetineerden van de Villena gevangenis in Alicante ontworpen en gemaakt is. De lingerie zal verkocht gaan worden onder de naam van het Valenciaanse bedrijf Little Kiss, onder andere bekend van de officiële lingerielijn van voetbalclub Real Madrid.

De nieuwe lingerielijn is onderdeel van een overeenkomst tussen de gevangenis en A Puntadas Empresa Social SL, een bedrijf wat ontstaan en opgezet is in de gevangenis om gedetineerden beter te laten integreren wanneer deze weer uit de gevangenis komen. In totaal zijn er 80 vrouwelijke gedetineerden die hebben samengewerkt om twee stuks lingerie te ontwerpen die verkocht zullen worden onder de naam Little Kiss, binnenkort inde betere lingeriewinkels aan de Costa Blanca.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend