skip to Main Content
Spanjaard overlijdt nadat hij door de bliksem getroffen werd in Granada

Spanjaard overlijdt nadat hij door de bliksem getroffen werd in Granada

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

GRANADA – Een 57-jarige inwoner van Granada is afgelopen zondag om het leven gekomen toen hij door de bliksem werd getroffen. De man werd getroffen nabij het gebied wat bekend staat als Camino de la Viña in de gemeente Guadalhortuna toen hij tijdens de storm uit de auto stapte. Het voorval deed zich voort zondagavond rond 20.45 uur.

De kans dat iemand door de bliksem wordt getroffen is klein maar het gebeurd wel eens om de zoveel tijd. Het is een grote pech om juist tijdens een onweersbui getroffen te worden door de bliksem en in de meeste gevallen overleefd iemand dit wel maar in dit geval helaas niet. De man was samen met zijn vrouw en dochter op weg met de auto en besloot om de een of andere reden uit de auto te stappen waarna hij getroffen werd.

De man kreeg zo’n grote lading energie te verwerken dat hij ter plaatse overleed en de bliksemschicht niet overleefde. De vrouw en dochter raakten niet gewond maar raakten wel in shock toen de echtgenoot/vader getroffen werd. Meteen werd 112 gebeld maar de ambulancediensten konden niets meer doen om het leven van de 57-jarige inwoner van Granada te redden. Hij was op slag dood.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Hoezo GROTE pech om juist tijdens een onweersbui door de bliksem te worden getroffen? De pech zou nog veel groter zijn als men wordt getroffen bij een strakblauwe hemel want dat is dan echt een “donderslag bij heldere hemel”. Blijft natuurlijk wel een tragisch ongeluk zeker in bijzijn van vrouw en kind.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken