skip to Main Content
Nederlanders gearresteerd bij grote drugsvangst op een zeilboot voor de kust van Almería

Nederlanders gearresteerd bij grote drugsvangst op een zeilboot voor de kust van Almería

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALMERÍA – De politie heeft in samenwerking met de Agencia Tributaria een zeilboot weten te lokaliseren waarbij in de cabine tussen de 10 en 12 ton hasj werd gevonden. Aan boord waren twee Nederlanders die meteen gearresteerd werden. Volgens de Spaanse media gaat het om een van de grootste drugsvangsten sinds lange tijd.

De kustwacht kwam de boot op het spoor omdat deze behoorlijk diep in het water lag, iets wat niet zo hoort te zijn voor dit soort zeilboten. Daarop werd besloten aan boord te gaan en ontdekte men tientallen grote pakketten gevuld met hasj. Na deze vondst werden de enige twee personen aan boord, twee Nederlanders, gearresteerd en werd de zeilboot naar de haven van Almerimar in El Ejido gesleept.

In totaal had de politie bijna vier uur nodig om alle drugs uit het laadruim te halen waarbij men gebruik maakte van een hijskraan om de zware pakketten aan wal te halen. Waarschijnlijk werden de drugs door de Nederlanders van Marokko naar Spanje over gevaren en zouden deze verder door Europa verspreid gaan worden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. Het woord drugs komt mij zo nu en dan de strot uit. Waar gaat het nog over. Als er medisch gezien een doelgroep mee geholpen zou zijn. Dan kan ik er wel mee leven, maar op zo,n grootschalig gebied drugs verspreiden. Alleen maar voor geld , wat daarna weer gebruikt wordt voor nog meer ellende onder de samenleving. Nee geen woorden voor. !! De luchtwegen hebben baat bij een schonere lucht , dus dat geeft al antwoorden op het inhaleren van andere toxische stoffen. Die niet in het lichaam thuis horen.! Het gedrag zegt ook al veel na drugs gebruik. !

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken