skip to Main Content
Navigatiemenu

De Costa Blanca 365 dagen per jaar geopend met nieuwe campagne “sempre oberta”

ALICANTE – De Comunidad Valenciana is een nieuwe reclamecampagne begonnen om de nationale en internationale toeristen te laten weten dat ze “altijd open” ofwel “sempre oberta” ofwel “always open” zijn. Aan een van de populairste toeristische bestemmingen, de Costa Blanca, kun je 365 dagen terecht om van een vakantie te genieten met volop zon, tientallen stranden, bijna altijd aangename temperaturen en veel culturele bezienswaardigheden.

De Comunidad Valenciana wil met deze nieuwe campagne aangeven dat er niet alleen gedurende de vijf zomermaanden wat te doen is in de regio maar gedurende de twaalf maanden van het jaar. Bij uitzonderingen daar gelaten, zoals Benidorm, Valencia en min of meer Alicante, hebben de toeristen het idee dat er op andere plaatsen langs de kust niets te doen is. Met de campagne wil men aangeven dat de Costa Blanca het hele jaar open is en niet alleen gedurende de drukke zomer.

Zo wil men meer congressen, sportreizen, culturele routes etc. aan gaan trekken om daarnaast ook meer diversiteit te creëren om niet alleen maar bekend te zijn voor de typische strandvakanties. Weliswaar is dat voor velen nog steeds de hoofdreden om naar de Costa Blanca te komen maar er is veel meer te doen en te zien in de regio dan alleen maar genieten van de zon en het strand.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Plaats een reactie op dit artikel:

 • Via SpanjeVandaag
 • Via Facebook
 • Via Google+
Dit bericht heeft 7 reacties
 1. Laat staan als ze dat malle Valenciaans gaan gebruiken . Dat idiote taaltje wordt door nog geen 15% van de bevolking gesproken maar wel door de strot gedrukt .

 2. Kom zelf tussen januari en maart aan de Costa Bianca.
  Er zijn dan veel attracties gesloten en ook veel restaurants zijn niet open. Z i jn zelf op vakantie
  Ondanks dat ver veel Nederlanders komen is er maar weinig in het Nederlands aangegeven.
  Vooral in het openbaarvervoer is dat hinderlijk algeen Engels

  1. De attracties waar je in je zwembroek naartoe kan , ja, die zijn gesloten.
   De rest is open.
   En de restaurants/cafetaria die gesloten zijn, zijn van Nederlanders en Belgen die naar huis op vakantie zijn.
   Ga dan gezellig naar een Spaans restaurant/café, die zijn open.

 3. Er zullen veel toeristen zijn die het zullen waarderen dat er ook andere talen worden gesproken dan Spaans, b.v. Engels……..

 4. Gezien het taalgebruik zie ik dat hier ook alweer totale idioten aan de knoppen draaien. Wie stopt deze gekken en zorgt ervoor dat er gewoon Spaans gebruikt MOET worden?

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen.LET OP: Vanwege te veel spam dien je wel je emailadres in te vullen maar wordt dit niet getoond.De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. Dat zal zeker gebeuren in het geval van schelden, persoonlijke aanvallen en reacties die niets met een bepaald artikel te maken hebben.

Bedankt voor jouw reactie! Vergeet niet dat we ook een eigen FORUM hebben!

Loading Facebook Comments ...
Back To Top