skip to Main Content
Sneeuw in centrum en rondom Barcelona

Sneeuw in centrum en rondom Barcelona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – Het afgelopen weekend heeft het na twee jaar weer eens gesneeuwd in Barcelona. Al was er geen sneeuw te zien op de Plaza Catalunya, de Ramblas of de Passeig de Gracia, toch warend e beelden, monumenten en planten op sommige plaatsen wit gekleurd met een dun laagje sneeuw.

Voornamelijk de hoger gelegen delen van de Catalaanse hoofdstad hadden te maken met de sneeuw. Het gaat hierbij om de berg Montjuïc, de Tibidabo berg, Vallvidera, Les Planes en La Floresta. Het Olympisch stadion op de Montjuïc berg was even wit gekleurd wal verdween de sneeuw al snel in de ochtend van zaterdag.

Op de Tibidabo berg bleef de sneeuw echter langer liggen en was het drukte van jewelste met wandelaars die door de sneeuw wilden wandelen met uitzicht over de stad Barcelona. De bekende en toeristische Tramvia Blau kon zaterdag niet worden ingezet om het traject bergopwaarts te rijden vanwege de sneeuw – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken