skip to Main Content
Discotheek Pacha in La Pineda (Salou) blijft nog minstens vijf jaar open
Foto: Pacha La Pineda

Discotheek Pacha in La Pineda (Salou) blijft nog minstens vijf jaar open

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Foto: Pacha La Pineda

Foto: Pacha La Pineda

SALOU – Goed nieuws voor alle fans van bekende DJ’s en artiesten, de Pacha discotheek in de badplaats La Pineda Platja, gelegen naast de meer populaire badplaats Salou, zal nog zeker de komende vijf jaar open blijven. Eind 2014 werd bekend dat de Pacha gedurende 2015 haar laatste jaar in zou gaan vanwege vergunningen etc. maar dat is nu dus teruggedraaid.

Tot 2021 zullen de partygangers aan de Costa Dorada nog kunnen genieten van de Pacha discotheek nu bekend is gemaakt dat de populaire discotheek met de kersen nog vijf jaar open zal blijven. Het bedrijf Ocio a Tope zal de komende vijf jaar weer er voor gaan zorgen dat eenieder die naar Salou of omgeving komt voor een vakantie, kan genieten van de populairste DJ’s en artiesten.

Waarschijnlijk zal de Pacha nog deze Semana Santa, Pasen in het Spaans, heropenen voor het publiek. Gedurende de Paasdagen is het altijd erg druk aan de Costa Dorada en met de heropening van de discotheek, de grootste van de hele provincie, kan het jonge volk weer uit hun dak gaan.

Er is afgesproken dat het bedrijf Ocio a Tope per jaar 140.931 aan de gemeente Vila Seca gaat betalen voor het gebruik van de grond waarop de discotheek staat. Daarnaast moet men ook nog eens 10.818 euro betalen voor de enorme grote parkeerplaats naast de discotheek en uiteraard dient diegene die de huur moet betalen van de discotheek dat ook nog eens doen.

Ocio a Tope is weliswaar de eigenaar van de discotheek en de terreinen waarop deze en de parkeerplaats gelegen zijn maar zij runnen zelf de discotheek niet. Dat wordt al jaren gedaan door de B-Free Group die onder andere ook de Pacha in Barcelona en de Pachito/La Cage discotheek in Salou runt. Nadat in 2014 bekend werd gemaakt dat de Pacha zou sluiten waren er veel geruchten over een mogelijke opening in Salou maar vooralsnog is daar nu geen sprake van.

De partygangers die dus deze zomer weer naar Salou komen kunnen ook nu weer gaan genieten van de beste DJ’s en populairste artiesten. Vergeet echter niet dat er in Salou zelf (de Pacha ligt niet in Salou maar in La Pineda) ook goed gefeest kan worden. Zo zijn er vele kleinere discotheken zoals Snoepy’s, La Cage/Pachito en Flashback en zijn er gezellige Nederlandse feestbars zoals ’t Gat van Nederland en de Ski Hut Salou – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken