skip to Main Content
Dierenactivisten maken video opnames in een “puppy-fabriek” in Madrid
veggieforanimales.org

Dierenactivisten maken video opnames in een “puppy-fabriek” in Madrid

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

veggieforanimales.org

MADRID – De dierenactivisten noemen het een “fábrica de cachorros” ofwel in het Nederlands een puppies fabriek waar jonge honden van verschillende rassen gefokt worden om later tegen hoge prijzen te verkopen. Over het algemeen is het binnen de wereld van de dierenbeschermers bekend dat deze honden niet de beste jonge jaren beleven en in de meest geweldige omstandigheden groot gebracht worden en dus besloot men stiekem naar binnen te gaan en de wereld via video en foto’s te laten zien wat er echt gebeurd op deze fokkerijen.

Op de onderstaande video en foto’s is te zien dat de dierenactivisten een fokkerij of zoals zij het noemen een puppies fabriek binnen weten te komen en daar aantroffen wat ze niet verwacht hadden. Tientallen jonge honden van o.a. de kleine populaire rassen yorkshires, cairnterriërs (cairns terriers) en west highland white terriers (westies) die “mode” zijn en mensen graag als huisdier willen, leven de jonge jaren in erbarmelijke omstandigheden, in ieder geval in deze “fabriek” of fokkerij in Madrid.

In dit geval gaat het om de fokkerij (criadora) Aguas Claras gelegen nabij Madrid waar honden van de populaire kleine rassen gefokt worden om later via internet voor bedragen vanaf 900 euro te verkopen. Het zijn de dierenactivisten van het blog veggie for animals die de fokkerij binnen zijn gekomen en daar de schokkende video en foto’s hebben gemaakt om aan de wereld te laten zien dat er een duistere wereld zit achter de hondenfokkerij en verkoop op internet.

LET OP: SCHOKKENDE VIDEOBEELDEN !!!!

Wat men aantrof waren honden met tumoren, schurft, geen veterinaire aandacht, zonder identificatiechip en vieze, zieke beesten die in smerige kooien leven om later voor veel geld verkocht te worden. Na het maken van de foto’s en video heeft men een aanklacht ingediend bij de politie in de hoop dat deze er wat mee gaan doen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 5 reacties
  1. Wat gebeuren er toch vreselijke dingen met dieren in dit land. Wanneer wordt dit nu eens aangepakt. Ik hoop dat de activisten die hier binnen geweest zijn hun doel bereiken om deze “fokkerij” met honden te stoppen en dat de mensen die hier werken alsmede natuurlijk de eigenaren heel heel streng gestraft zullen worden.

  2. Onmiddellijk de boel sluiten en de eigenaars
    enkele jaren achter de tralies! Maar zullen de mannen van de wet een oogje dicht knijpen zoals zo vaak het geval is! Droevig!

  3. En het zijn de domme mensen die perse een “rashond” willen hebben die er grof geld voor betalen, die deze verderfelijke industrie in stand houden. Later zitten ze dan met de problemen van enorme dierenartskosten en een lijdende hond. KOOP GEEN RASHONDEN aub. Een kruising uit een asiel is altijd veel gezonder en leeft langer en je komt niet zo vaak bij de dierenarts, plus je helpt een dier uit een asiel.

  4. Wat ik niet begrijp: honden in zo’n erbarmelijke conditie hebben toch geen handelswaarde? Wie koopt er nu voor zo veel geld een ziek verwaarloosd beest?

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken