skip to Main Content
Wordt de stad Girona het nieuwe decor voor The Games of Thrones seizoen 6?

Wordt de stad Girona het nieuwe decor voor The Games of Thrones seizoen 6?

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

gameofthrones1GIRONA – Volgens de geruchten zou het mogelijk kunnen zijn dat de Game of Thrones weer terugkomen naar Spanje. Delen van het vijfde seizoen zijn gedraaid in Andalusië en dan met name in en rondom de stad Sevilla. Dat dit de crew goed bevallen is blijkt uit het feit dat men volgens diverse Spaanse media men nu haar zinnen heeft gezet op het middeleeuwse Girona.

Een woordvoerder van Endemol España zei dat er onderhandeld wordt tussen de productiemaatschappij HBO en de stad Girona om seizoen 6 op te nemen in en rondom de stad Girona. De geruchten worden nog door niemand definitief bevestigd maar de kans is wel groot dat de helden uit The Game of Thrones nog dit jaar of volgend jaar in de Catalaanse stad zullen rondlopen.

Mochten de opnames doorgaan in Girona dan is dat niet alleen economisch interessant tijdens de opnames maar ook zeker toeristische gezien ná de opnames. Zoals al gebleken is op andere bestemmingen waar ooit opnamen werden gemaakt voor de populaire televisieserie, worden deze plaatsen overspoeld door duizenden fans van de serie die de decors van de series willen bewonderen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken