skip to Main Content
Kamervoorzitster speelt Candy Crush tijdens toespraak Spaanse president Rajoy (video)

Kamervoorzitster speelt Candy Crush tijdens toespraak Spaanse president Rajoy (video)

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

villalobos1MADRID – Er zijn foto’s en een video verschenen in diverse kranten en op diverse websites van de vice kamervoorzitster Celia Villalobos (PP) die tijdens de laatste kamertoespraak van de president Mariano Rajoy rustig het verslavende spelletjes Candy Crush zat te spelen. Villalobos zelf zegt dat dit niet waar is en zij een krant zat te lezen. De videobeelden laten echter iets anders zien.

Celia Villalobos is de vice voorzitster van het Spaanse Parlement wanneer de voorzitter Jesus Posada er even niet is, zoals eerder deze week op dinsdag toen de president van Spanje zijn toespraak gaf. Celia Villalobos zit dan op de hoogste stoel net achter diegene die een toespraak geeft of iets te zeggen heeft tegen de rest van de Parlementsleden. In dit geval is op een video te zien hoe zij achter Rajoy zit terwijl ze een spelletje speelt.

Villalobos zei in een verklaring dat ze krant zat te lezen toen er foto’s verschenen en niet duidelijk te zien was wat er gebeurde. De krant la Marea echter wist de hand te leggen op een video waarop duidelijk te zien is dat de vice voorzitster het spelletje zit te spelen en totaal niet oplet op wat om haar heen gebeurd.

Meteen na het voorval en de publicatie daarvan werd Celia Villalobos trending topic op de sociale media in Spanje. De oppositiepartijen vinden het belachelijk en een erg slecht beeld wat ze uitstraalt over de Spaanse politici.

Het is echter niet de eerste keer dat een hoge politici gepakt wordt op het spelen van spelletjes op tablets of telefoons. Dit gebeurde enkele jaren ook al in het Spaanse Parlement toen iemand van de PP ook gewoon een spelletje zat te spelen en totaal niet oplette om wat om haar heen gebeurde – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken