skip to Main Content
Ryanair verbindt Costa Dorada weer met Eindhoven en Charleroi
Ryanair

Ryanair verbindt Costa Dorada weer met Eindhoven en Charleroi

TARRAGONA – Het vliegveld van de Costa Dorada bij de stad Reus zal vanaf komende dinsdag 2 april weer verbonden worden door Ryanair met de vliegvelden Eindhoven Airport en Brussel-Charleroi. Beide vliegvelden worden diverse keren per week met Reus verbonden tot in ieder geval eind oktober. Daarnaast zal Transavia ook dit jaar weer Schiphol met Reus gaan verbinden.

Nadat Ryanair besloot de basis in Eindhoven te sluiten werden ook de hele jaar door bestemmingen met o.a. Reus verbroken waardoor er gedurende de afgelopen winter geen vliegverbinding was tussen de Costa Dorada en Eindhoven. Daar komt nu in ieder geval voor de zomer een einde aan met een nieuwe verbinding tussen Reus en Eindhoven.

Eindhoven

Deze nieuwe route zal beginnen op dinsdag 2 april waarna er vijf keer per week gevlogen zal worden tussen Eindhoven en Reus, te weten op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Dankzij deze vliegdagen is het dus goed mogelijk om een lang weekend van Spanje te komen genieten of andersom vanuit Spanje naar Nederland te gaan.

De vluchten vertrekken om 13.45 en 13.50 uur (afhankelijk van de dag) vanaf Reus naar Eindhoven terwijl de vluchten om 10.40 uur vanaf Eindhoven vertrekken richting Reus-Costa Dorada. Voorlopig zijn er alleen vluchten te boeken tot zaterdag 26 oktober en is het nog niet zeker of er een winter verbinding zal zijn, de kans is echter klein.

Charleroi

Het vliegveld van Reus zal vanaf dinsdag 2 april ook weer verbonden worden met Brussel-Charleroi met drie vluchten per week op de dinsdag, donderdag en zaterdag. Net zoals voor Eindhoven geldt ook voor de vluchten naar Charleroi dat deze te boeken zijn tot zaterdag 26 oktober.

De vliegverbinding tussen Reus en Charleroi is vanaf Spanje naar België in de avonduren, om precies te zijn om 20.20 en 20.35 uur op de dinsdag en zaterdag en 9.15 uur op de donderdag.

De vlucht vertrekt op de dinsdag en zaterdag om respectievelijk 17.55 en 18.10 uur vanaf Brussel-Charleroi richting Reus en op donderdag om 6.50 uur ‘s-morgens.

Andere verbindingen

Ryanair zal vanaf Reus-Costa Dorada deze zomer ook gaan vliegen naar Frankfurt Hahn in Duitsland; Cork, Dublin en Shannon in Ierland; Birmingham, Bristol, East Midlands, Liverpool, Londen Stansted, Londen Southend (nieuw) en Manchester in Groot Brittannië; Gdansk in Polen (nieuw).

Transavia

Het Nederlandse Transavia zal ook deze zomer weer een vliegverbinding hebben tussen Reus-Costa Dorada en Amsterdam Schiphol. Er staan twee vluchten per week gepland op de zaterdag en woensdag en deze beginnen op zaterdag 20 april en eindigen op zaterdag 26 oktober.

Brussels Airlines

Vanaf 25 mei zal er ook twee keer per week een verbinding zijn met Brussels Airlines tussen Brussel Zaventem en het vliegveld van de Costa Dorada.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken