Één jaar SpanjeWeetjes: onze vraagbaak over Spanje

Één jaar SpanjeWeetjes: onze vraagbaak over Spanje
Beeld: 123rf

MADRID – Bij SpanjeSites zitten we nooit stil en ondanks dat het bijhouden van onze websites SpanjeVandaag, SpanjeTopTien en WikiSpanje veel werk is hebben wij een jaar geleden toch de tijd genomen om een nieuwe website te starten. Dat werd SpanjeWeetjes met, zoals de naam al aangeeft, weetjes over Spanje. Ons doel was en is nog steeds om de grootste vraagbaak over Spanje te worden en om jou als Spanje-fan alle nuttige informatie over Spanje aan te bieden.

Stel, je wilt wat weten over Spanje en je vindt wat je zoekt niet meteen in de duizenden Google resultaten, dan is het makkelijk als er één website is waar je alle informatie en wetenswaardigheden over Spanje kunt vinden. Dat was het idee achter onze nieuwste website SpanjeWeetjes. Inmiddels is het 12 maanden verder en kunnen we zeggen dat SpanjeWeetjes door veel lezers gewaardeerd wordt waarbij dit inmiddels de tweede meest gelezen website is van de SpanjeSites groep.

Op SpanjeWeetjes plaatsen we artikelen met tekst en uitleg over de geschiedenis van Spanje, festiviteiten, gastronomie, medische kwesties, de natuur in Spanje, de samenleving en de Spaanse taal, over het toerisme, over werken en wonen in Spanje, over winkels en statistieken, [su_highlight background=”#F9A825″ color=”#ffffff”]60-plus in Spanje[/su_highlight] … te veel om hier op te noemen. Sommige artikelen zijn kort en krachtig, anderen zijn wat langer maar ook uitgebreider.

De afgelopen 12 maanden zijn we bezig geweest om zoveel mogelijk artikelen te plaatsen maar uiteraard zijn we er nog lang niet en hebben wij nog veel meer uit te leggen over Spanje. Elke dag zullen we nieuwe artikelen plaatsen om zo de [su_highlight background=”#F9A825″ color=”#ffffff”]grootste vraagbaak over Spanje[/su_highlight] te worden dus als je nu nog niet vindt wat je zoekt … paciencia por favor (geduld a.u.b.).

[su_highlight background=”#F9A825″ color=”#ffffff”]KLIK HIER OM NAAR SPANJEWEETJES TE GAAN[/su_highlight]

LET OP: SpanjeWeetjes, SpanjeTopTien en WikiSpanje hebben geen dagelijkse nieuwsbrieven. Alleen SpanjeVandaag met het actuele Spanje nieuws in het Nederlands heeft een dagelijkse nieuwsbrief. Geef jezelf op via deze website als ook jij elke dag GRATIS het laatste Spanje nieuws wilt ontvangen.

Tips

Heb je tips of ideeën, is er iets wat ontbreekt of is er iets specifieks dat je wilt weten over Spanje? Laat het ons dan weten via het contactformulier op SpanjeWeetjes dan proberen wij over het door jou gevraagde onderwerp te schrijven.

Schrijf mee

Ben jij zelf een schrijver die graag mee wilt doen met SpanjeWeetjes en jouw kennis met andere Spanje-fans wilt delen, laat het dan ons weten Stuur ons jouw artikel via info@spanjeweetjes.nl zodat we het kunnen plaatsen op SpanjeWeetjes … alle hulp is welkom 🙂

Andere SpanjeSites websites

Op SpanjeTopTien plaatsen we elke week meerdere leuke, interessante, informatieve en wetenswaardige lijsten over de meest uiteenlopende zaken die met Spanje te maken hebben. De lijsten hebben allemaal als onderwerp iets wat met Spanje te maken heeft en worden regelmatig bijgewerkt door de redactie. Bekijk SpanjeTopTien via DEZE LINK.

Op WikiSpanje kun je terecht als je meer wilt leren over Spanje, over de cultuur, de geschiedenis, de gastronomie, de monumenten, achtergrondverhalen, het even in Spanje, mooie foto’s of video’s over Spanje wilt bekijken, etc. Het is op WikiSpanje ook mogelijk een eigen verhaal te plaatsen door deze op te sturen naar de redactie die dan bekijkt of het interessant genoeg is voor WikiSpanje. Bekijk WikiSpanje via DEZE LINK.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meest recente artikelen

3
Reageer op dit artikel

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
Debby

Fijne site, ik lees er dagelijks op.

Petra

Ik waardeer enorm het dagelijkse Spanje-nieuws! Erg informatief en prettig om te lezen.

Zwaantje

Ik kom vanwege mijn Kids een paar keer in ‘t jaar naar Conil.
Ik mis ‘t nieuws van Andalusie

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.