skip to Main Content
Teruel in de ban van de reclamespot voor Ikea in Spanje
Heraldo

Teruel in de ban van de reclamespot voor Ikea in Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Teruel in de ban van de reclamespot voor Ikea in Spanje

Heraldo

TERUEL – De slogan “Teruel Existe” ofwel Teruel bestaat wordt al jaren gebruikt om aan te geven dat de stad in het zuiden van de deelstaat Aragon buiten Zaragoza en Huesca ook nog bestaat. Om mee te helpen met het verbeteren van het imago van Teruel heeft Ikea Spanje besloten een reclamespot op te nemen in Teruel en omgeving.

Sinds afgelopen dinsdag doen zo’n 250 inwoners van Teruel mee als figuranten in de nieuwe reclamespot van Ikea Spanje. De dichtstbijzijnde Ikea voor de inwoners van de regio is waarschijnlijk te vinden in de ver weg gelegen stad Zaragoza maar toch heeft Ikea gekozen voor Teruel als opnamelocatie. Het heeft waarschijnlijk ook te maken met de promotie van het nieuwe Click&Collect punt van Ikea in Teruel.

Het thema van de reclamespot van het Zweedse meubelconcern is de middeleeuwse feesten die elk jaar in februari plaatsvinden rondom de dag van de “amantes de Teruel”. Volgens de krant Heraldo is de slogan van de nieuwe Ikea spot “Teruel existe ya las novedades de Ikea también” ofwel Teruel bestaat maar de nieuwtjes bij Ikea ook.

Naast opnames op verschillende locaties binnen de stad Teruel worden er ook opnames gemaakt in Dinopolis, een park waar alles draait om dinosaurussen, en het oude centrum en de bekende muren van een van Spanje’s mooiste dorpen, Albarracin.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken