skip to Main Content

Ingrid Visser en Lodewijk Severein vermoord aangetroffen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

De lichamen van de vermiste oud-volleybalster Ingrid Visser en haar partner Lodewijk Severein zouden zondag zijn aangetroffen in het Spaanse dorp Alquerías‎, nabij de stad Murcia. 

‘Ingrid Visser en Lodewijk Severein dood gevonden’, dat meldt de regionale krant La Opinión de Murcia.

De Spaanse politie heeft de vondst nog niet bevestigd. Volgens de krant is het stel vermoord. Er zouden twee verdachten zijn aangehouden.

De krant La Verdad de Murcia schrijft op gezag van niet nader aangeduide bronnen dat de twee met geweld om het leven zijn gekomen en begraven waren met het doel hen voor altijd te laten verdwijnen. Zeker een van de verdachten zou in de stad Valencia zijn aangehouden.

De 35-jarige Visser en de 57-jarige Severein werden maandag 13 mei voor het laatst gezien in Murcia. De dag erna had het stel een afspraak bij een vruchtbaarheidskliniek, maar daar kwamen ze niet opdagen.

Afgelopen woensdag werd de huurauto van het stel teruggevonden. De zwarte Fiat Panda stond geparkeerd op de Avenida Juan Carlos I in Murcia.

Familie

De familie van Visser en haar partner heeft van de politie nog geen bevestiging gekregen. Dat zei een woordvoerster van de familie maandag vanuit Murcia.

“We hebben het ook in de media gelezen, maar beschikken verder niet over informatie. Het is voor ons daarom heel moeilijk om nu te reageren.”

Het ministerie van Buitenlandse Zaken was maandagochtend ook nog niet op de hoogte gesteld.

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken