skip to Main Content
Senioren residentie “les Casetes” Palamos

Senioren residentie “les Casetes” Palamos

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Senioren Residentie “les Casetes” Palamós

foto-ouderenEen Senioren Residentie laat zich moeilijk omschrijven Het is een woon / zorg vorm die eerder op een hotel dan op een bejaardenhuis lijkt. Het is een vorm van zelfstandig wonen met maximale bescherming. In onze residentie heeft elke bewoner zijn eigen appartement, standaard of met eigen meubelen ingericht. U hebt de keus uit een of twee slaapkamer appartement. Huisdieren zijn van harte welkom.

In het gebouw zijn verder aanwezig een “gym” met fitness ruimte en zwembad, een cafetaria met broodjes en koffie en een “rostisseria” voor dagverse kant&klaar maaltijden. Hulp bij de persoonlijke verzorging en/of hulp in de huishouding zijn op aanvraag en tegen meerprijs beschikbaar. Volgens het principe van zorg op maat.
Onze Senioren Residentie geeft u de zekerheid van een onbezorgde “oude dag” in Spanje.

APPARTEMENT PALAMOS

Prijs: 750 €/Maand Prijs 900 €/Maand
1 Slaapkamer ( 2 persoons) 2 Slaapkamers
1 Badkamer met douche 2 Badkamers beide met douche

Inbegrepen is een personen alarmsysteem 24/7

Vaste verpleegkundige/ 24 uur per dag bereikbaar Cafeteria voor koffie, broodjes en de krant van de dag. Rostisseria met dagverse maaltijden…het hele jaar open. Fitness ruimte, zwembad en kapsalon.
Bijkomende kosten:
• service kosten appartement 50 €/maand
• Water en licht ( eigen meter )

foto-MarijkeCreu Costa Catalana heeft jarenlange ervaring in het verzorgen en begeleiden van ouderen . Wij kunnen u helpen uw zelfstandigheid te behouden en te genieten van een onbezorgde “oude dag”
Als u zelfstandig wil blijven wonen, maar toch een beschermde omgeving zoekt, Als de kinderen ver weg wonen en u toch zo nu en dan wat ondersteuning nodig heeft. Dan kan het senioren appartement in Palamos voor u de oplossing zijn.

Het appartementen complex bevindt 100 meter van het strand en de boulevard van Palamos (zie kaartje)
Palamos is een van de oudste vissersplaatsen van de Costa Brava en heeft zomer en winter een gezellige wandelboulevard met restaurants en terrasjes
Het team van Creu Costa Catalana staat altijd voor u klaar.

Wij bieden zorg op maat door vakkundig, nederlandstalig gediplomeerd personeel. Al onze medewerkers zijn in dienst bij Creu Costa Catalana SL.

Maria Loves-Smudde
project manager/verpleegkundige

” les Casetes”
www.thuiszorg.es
Movil: +34628307585
e mail : info@adcc.cat

Palamós

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken