skip to Main Content
Het beroemde Four Seasons hotel komt naar Marbella
Marbella

Het beroemde Four Seasons hotel komt naar Marbella

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Het beroemde Four Seasons hotel komt naar Marbella

Marbella

MÁLAGA – De kustplaats Marbella aan de Costa del Sol krijgt er over twee jaar weer wat meer luxe bij nu de Canadese hotelketen Four Seasons bekend heeft gemaakt een nieuwe vijfsterren luxe hotel te openen. De eerste steen zal op 5 oktober gelegd worden waarna de bouw ongeveer twee jaar zal gaan duren.

Het nieuwe Four Seasons hotel wordt gebouwd op een terrein wat eigendom is van Villa Padierna Hotels & Resorts en wat aan de kust is gelegen. Naast een “gran lujo” vijfsterrenhotel komen er ook luxe woningen.

In 2019 zal in Madrid een soortgelijk complex (uiteraard zonder strand) van Four Seasons geopend worden in Madrid. Dat is ook meteen de eerste Four Seasons vestiging in Spanje waarbij de tweede dus in Marbella moet komen.

Volgens de krant La Opinión de Málaga zijn het vooral de Russen en Arabieren die op vakantie komen aan de Costa del Sol die gebruik zullen gaan maken van het nieuwe hotel. Wellicht zullen zij ook de luxe woningen kopen waarbij ook niet de Noord Amerikaanse toeristen niet moeten worden uitgesloten, helemaal nu het vliegveld van Málaga rechtstreekse vluchten heeft met de Verenigde Staten.

Four Seasons Hotels werd in 1960 opgericht in Toronto, Canada en heeft een naam opgebouwd in luxe hotels en resorts op meerdere plaatsen op de wereld. Een van de huidige grootaandeelhouders is Bill Gates van Microsoft.

Four Seasons heeft wereldwijd tientallen hotels die allemaal bekend staan om de geweldige locaties en de grote luxe. In Spanje had de Canadese keten nog geen hotels maar daar komt in 2019 in Madrid en in 2021 in Marbella dus verandering in.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken