skip to Main Content

AVE Valencia-Madrid zeer populair met 5.000 verkochte kaartjes per dag

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

InSpanje.nl

VALENCIA – (Else Beekman) De AVE is een groot succes, de afgelopen week zijn er per dag 5.000 kaartjes verkocht voor het traject tussen Valencia en Madrid. Sinds de kaartverkoop van start is gegaan op 12 november zijn er al meer dan 100.487 kaartjes verkocht. De AVE is nu anderhalve week in gebruik en vooral zakenmensen maken de reis tussen beide steden. Veel van hen gingen voorheen met het vliegtuig, de auto of de gewone trein.

Maar nu de reis nog maar 1 uur en 35 minuten duurt is de AVE een zeer goed alternatief. Er was wel sprake van wat vertragingen maar aangezien RENFE het ‘compromiso de la puntualidad’ heeft gedaan krijgen reizigers de helft van het betaalde bedrag terug bij vertragingen. De gebruikers zijn enthousiast, ze hoeven niet meer in de file staan of naar het vliegveld en komen direct in het centrum van Madrid op het station Atocha.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend