skip to Main Content

Frigiliana, de nieuwe vakantieplaats in mythische televisieserie Verano Azul

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Diario Sur

NERJA – (Redactie) De in de jaren tachtig in Spanje zeer populaire televisieserie Verano Azul komt terug. Dit nieuws wisten we al eerder te melden maar werd nooit bevestigd tot 28 december toe. In de oorspronkelijke serie in de tachtiger jaren vonden de avonturen van de hoofdrolspelers plaats in en rond de badplaats Nerja maar in Verano Azul 2 zal het witte bergdorpje Frigiliana de hoofdrol gaan spelen, zo bevestigd de krant Diario Sur.

Volgens de krant zullen de opnames voor de nieuwe serie beginnen in de herfst van 2011 in, hoe kan het ook anders, Nerja. Echter vanaf aflevering een zal men daarna verhuizen naar Frigiliana op slechts vijf kilometer van Nerja verwijderd.  Het lokale toerisme kantoor heeft ruim 800.000 euro vrijgemaakt voor het project. Er wordt al sinds 2008 gesproken over een eventuele remake van Verano Azul waar zowel Nerja alsook Alicante graag het decor voor wilden zijn. Uiteindelijk schijnt niet Nerja gewonnen te hebben maar de buurtgemeente Frigiliana, een uitstekende en pittoreske plaats voor televisieopnames.

28 december grap of niet

Er zijn verder geen gegevens bekend over welke omroep de serie zal produceren en uitzenden of over wie de hoofdrollen zullen gaan spelen in Verano Azul 2. Daarnaast is het nieuws bekend gemaakt op 28 december, de Día de los Innocentes dus is het nog de vraag of het allemaal waar is of dat het een soort van 1 april grap blijkt te zijn. (Diario Sur)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend