skip to Main Content
Moeder leeft gedurende dagen met het dode lichaam van haar 50-jarige zoon in Asturië

Moeder leeft gedurende dagen met het dode lichaam van haar 50-jarige zoon in Asturië

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

OVIEDO – De politie heeft in een woning een 73-jarige vrouw aangetroffen die gedurende meer dan een week met het dode lichaam van haar 50-jarige zoon heeft geleefd in het dorp la Felguera in Asturië. De politie werd op dit voorval geattendeerd door buurtbewoners die melding deden van een vreemde vieze geur, alsof er iets aan het wegrotten was. Toen de agenten de woning van de vrouw binnen gingen troffen ze de dode man in vergaande staat van ontbinding aan en een slecht verzorgde en verwarde vrouw.

De agenten hebben het lichaam van de 50-jarige man, wat later de zoon bleek te zijn van de vrouw, naar het forensisch onderzoeksbureau gebracht om vast te stellen wat de doodsoorzaak is geweest. Alles lijkt erop dat de man een natuurlijke dood is gestorven. De 73-jarige moeder echter schijnt aan een vorm van dementie te lijden en was bang dat haar zoon haar wilde vermoorden.

De politie werd deze woensdagmorgen op de vreemde en vieze geur geattendeerd waarop agenten in de calle Farmaceutico Ponga op onderzoek gingen. Al snel kwam men bij huisnummer 12 terecht waarna men het dode lichaam in een vergaande staat van ontbinding en de dementerende vrouw aantrof.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken